BBP’nin Çerkezköy adayı haftasonu belli olacak

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan BBP Genel Başkan Mustafa Destici’nin hafta sonunda Tekirdağ’a geleceğini söyledi.

Çerkezköy 22.01.2014 13:03:00 0
 BBP’nin Çerkezköy adayı haftasonu belli olacak
TEKİRDAĞ’A GELECEK
Dün saat 10.30 Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatında basın açıklaması yapan Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turan Demircan, pazar günü Tekirdağ’da Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan programa Genel Başkan Mustafa Destici ve Genel Başkan yardımcılarının katılacağını ifade ederek “Programda Tekirdağ’ın ve ilçelerinin adayları belli olacak. Bununla ilgili Çerkezköy’den geniş bir katılımla gitmeyi düşünüyoruz. Genel Başkanımız toplantıda Türkiye gündemi ile ilgili önemli açıklamalar yapacak. Tüm Çerkezköy halkını aday açıklama törenine bekliyoruz” dedi.
 
“KİMSEYİ ZAN ALTINDA BIRAKMASIN”
Demircan, bir siyasinin telefonla bir öğretmeni taciz ettiği iddialarına ilişkin de “Son günlerde Çerkezköy’de gündemi değiştiren ve bizim de kulağımıza gelen olayda bütün siyasiler zan altında bırakılmıştır. Bu olayla ilgili eğer bu adı geçen şahıs kim ise kamuoyunda zan altında bırakmadan açıklansın. Bu işin sorumlusu kimse istifaya davet ediyoruz. Çünkü bu olay küçük bir olay değil. Özellikle seçimler öncesi bir olay varsa, bizler zan altında kalmak istemiyoruz. Sorumlusunun da bir an önce açıklanmasını, iftira ise en azından böyle açıklansın. Bununla ilgili gerekli yerlere müracaatta bulunacağız” dedi.
 
“TEMİZ SİYASET YAPIYORUZ”
Demircan, Büyük Birlik Partisi olarak temiz siyasetin içinde olduklarını dile getirerek “Kimseye ne olursa olsun ikbal için bel altından vurmak yada açığını aramak gibi  hüviyetimiz ülke siyasetinde olmamıştır. Biz bu açıklamayı zan altında kalmamak adına yaptık. Bu tür davaların arkasında olacağız. Bizler siyasi partiyiz, başka türlü olaylara girmiyoruz.  Adımızın bile geçmesinden rahatsız oluyoruz. Kim ise çıksın. Öyle birisi bizim partimizde olmaz, ona partimizde zaten yer vermeyiz” diye konuştu.
 
RESMİ MÜRACAATI OLMADI
 “Faruk Korkmaz BBP’ne aday adaylığı başvurusunda bulundu mu?” sorusunun sorulması üzerine de konuşan İlçe Başkanı Turan Demircan “Şuana kadar bizlere resmi müracaatı olmadı. Biz siyasi partiyiz. Siyasi partilerde herkese kapılar açıktır ve açık olmalıdır. Faruk Korkmaz da aday olabilir. Partimizin kırmızı çizgilerini aşmayacak, davamıza talip olan herkese bizlerin kapısı açıktır. Ayrıca şuan itibariyle iki adayımız vardır. Aday adayı olursa değerlendirme yapacağız” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10