“30 Mart’tan sonra farklı bir anlayış gelecek”

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, dün saat 13.30’da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ile yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bu

Çerkezköy 22.01.2014 14:39:00 0
 “30 Mart’tan sonra farklı bir anlayış gelecek”
YENİ BİR BAKIŞ AÇISI ORTAYA KOYACAÐIZ
Ziyarette konuşan Vahap Akay, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi. Yaşar Kuş’un yıllardır başkanlık yaptığını ve tecrübesinin olduğunu söyleyen Akay “Biz de yeni bir sürece girdik. Hepimiz Çerkezköy için mücadele ediyoruz. Kendimize göre 30 Mart’tan sonra sivil toplum kuruluşları, odalar ve dernekler ile yeni bir belediyecilik anlayışını egemen kılmak istiyoruz. Siyasetin artık belli kutuplaşmalardan ayrılmasını istiyoruz. Yeni bir bakış açısı ortaya koyacağız” dedi.
 
TÜM ESNAFIMIZIN HİZMETİNDEYİZ
Şoför esnafının Çerkezköy’de neleri görmek istediği konusunda bilgi sahibi olmak istediklerini söyleyen Belediye Başkan Adayı Vahap Akay “Şubat ayından sonra somut projelerimizle karşınıza çıkacağız” dedi. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çerkezköy’de 1999 yılından beri oda başkanlığı görevini yürüttüğünü söyleyen Yaşar Kuş “Üyelerimiz teveccüh gösterdi. Oy veren vermeyen tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Bizim seçimimiz 12 Ocak’ta sona erdi. 13 Ocak’tan itibaren biz tüm esnafımızın hizmetindeyiz” dedi.
 
 
TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAKLAR
Tekirdağ’ın büyükşehir olduğunu anımsatan Yaşar Kuş “30 Mart’tan sonra farklı bir anlayış gelecek. Tüm şoför esnafı tek çatı altında toplanacak. Bizim de mevcut haklarımızın korunması yönünde talepleriniz olacak. Bir sivil toplum kuruluşu olarak yelerimizi yönlendirmemiz mümkün değil. Ama üyelerimizden kendilerine en iyi hizmeti verecek olanı desteklemelerini isteyeceğiz” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) kurulacağını söyleyen Yaşar Kuş “Tekirdağ’ın tüm ulaşımı onların yönetiminde olacak. Büyükşehir adayları bu projeyi çok iyi hazırlamalı” ifadelerini kullandı.
 
SOMUT PROJELERLE KARŞINIZA ÇIKACAKLAR
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay da adayların partilerinin de bu konudaki yaklaşımını ortaya koyması gerektiğini ifade ederek “Şubat’ın ikinci yarısından sonra adaylar daha somut şekilde karşınıza çıkacaktır” diye konuştu. CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri de “30 Mart’tan sonra vatandaşların kapısına gidip azar işitmeyeceği bir yönetim anlayışı olacak” dedi. Vahap Akay’a ziyarette CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri ve partililer eşlik etti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10