Yüceer’den Saray çıkarması

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Saray’da partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Saray 23.01.2014 13:02:00 0
 Yüceer’den Saray çıkarması
GENEL SEÇİMLER İÇİN BİR ANAHTAR
Parti binasında partililerle bir araya gelen Yüceer,  Mart ayında yapılacak seçimin, Tekirdağ ve ülkemiz açısından çok olduğunu, bütün örgüt emekçilerinin üzerine düşen görevleri layıkıyla yerine getireceklerine olan inançlarının tam olduğunu söyledi. Yüceer, yerel seçimin 2015 genel seçimleri için bir anahtar olduğunu vurgulayarak “Bütün varımızı yoğumuzu, gücümüzü ortaya koyarak yerel seçime hazırlanıyoruz. Ortak değerimiz olan kamusal alanların, meydanlarımızın, derelerimizin, ormanlarımızın birer yaşam alanı olmaktan çıkarıldığı bir rant alanına dönüştürüldüğü, hukuksuz bir şekilde yandaşlara peşkeş çekildiği, yurttaşların karar alma mekanizmalarında yok sayıldığı, karanlık bir süreci yaşamaktayız Adalete güvenin kalmadığı, rüşvet ve yolsuzluklar pençesindeki ülkemizin bu zor günlerde CHP’ye ihtiyacı var” dedi.
 
BU ANLAYIŞA DUR DEMEMİZ LAZIM
Yüceer “Artık, halkı yok sayan, hukuk tanımayan, bu anlayışa dur dememiz lazım. 30 Mart’ta modern ve aydın bir Türkiye, yaşanabilir bir toplum arzulayan herkesin tek adresi CHP olacak. Sadece Tekirdağ’da, Saray’da değil, tüm yurtta halkımızı “kendine değil kentine çalışan” belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağız. Yeni dönemde de Saraylı hemşerilerimin, ilçemizi geleceğe taşımak için projeler üreten, gecesine gündüzüne katan Başkanımız Nazmi Çoban’a destek vereceğinden şüphemiz yok. 30 Mart günü 6 ok bayrağını tekrar Saray’a dikeceğiz” dedi.
 
UMRE YOLCULARINI UĞURLADI
CHP’li Yüceer, daha sonra ilçe örgütü ve Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile birlikte, umreye gidecek olan Saraylı yurttaşları “Allah kabul etsin” dilekleriyle uğurladı. Kutsal topraklara gidecek olan kafileye umrelerini rahat bir şekilde yaparak yurda dönmeleri için dua edildi.
 
KÜÇÜKYONCALI’DA TREDAŞ SIKINTISI
Trafo yetersizliğine bağlı düşük voltaj yüzünden, sıkıntılı günler geçiren Küçükyoncalı Köyü’nü de  ziyaret eden Yüceer  köylülerin sıkıntılarını dinledi. Köylüler, Yüceer’e, imkanı olanların regülatör alarak sorunu çözmeye çalıştığından, günde 6 ton süt toplanan köyde voltaj düşüklüğü nedeniyle köyde bulunan iki süt toplama merkezinin soğutucularının çalışmadığından, ahırlarda bulunan jeneratörler ile süt sağma makinelerini çalıştırdıklarından, söz konusu durumu ilgililere defalarca izah etmelerine rağmen bugüne kadar herhangi bir gelişme olmadığından yakındı.
 
DEFALARCA DİLE GETİRDİK
Yüceer de Tekirdağ’ın genelinde TREDAŞ ile ilgili bir sıkıntı olduğunu, yaşanan sıkıntılarla ilgili defalarca TBMM Başkanlığına soru önergesi vermesine rağmen, sorunun bir türlü çözülmediğini ifade ederek, “21. yüzyılda bu görüntüler ne Tekirdağ’a ne de ülkemize yakışıyor. Dağıtım şirketi kullanıcılara hizmet sunmak amacıyla gerekli iyileştirme yatırımlarını yapmak ve dağıtım sisteminin bakım ve onarımını sağlamakla yükümlüdür.
TREDAŞ üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli” dedi. Yüceer’e CHP Saray İlçe Başkanı Demir Ali Demirel,  ilçe yönetimi ve Belediye Başkanı Nazmi Çoban da eşlik etti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10