Belediyeden jandarmaya 3 araç

Çorlu Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı’na asayiş hizmetlerinde kullanılmak üzerine 1 adet minibüs, 2 adet binek otomobil olmak üzere 3 adet araç hibe etti.

Çorlu 23.01.2014 13:29:00 0
 Belediyeden jandarmaya 3 araç
TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ
Devlet Malzeme Ofisi’nden satın alınan araçlar Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci tarafından, İlçe Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleştirilen törende teslim edildi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tolga Çemrek, 3 aracın hibe edilmesiyle ilgili protokolü imzaladı. Ayrıca toplantıda hazır bulunan Jandarma Asayiş Vakfı (JAVDES) Yetkilisi  Emekli Tuğgeneral İsmail Salim Olguner, Başkan Baysan’a teşekkür plaketi takdim etti.
 
ARAÇLAR SERGİLENDİ
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan “Bu plaketi araçların hibe edilmesiyle ilgili kararı alan Çorlu Belediye Meclisi adına kabul ediyorum. Yapmış olduğumuz bu araç takviyesiyle İlçe Jandarma Komutanlığımızın çalışmalarını daha etkin bir şekilde sürdüreceğine inanıyorum. Çorlumuza hayırlı olsun” dedi. İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Saraç ile Hizmet Birimlerini Destekleme ve Yardım Derneği Başkanı Birol Çelik’in de hazır bulunduğu teslim töreninde, Çorlu Belediyesi tarafından hibe edilen 3 araç, İlçe Jandarma Komutanlığı’nda kullanılmakta olan diğer araçlarla birlikte sergilendi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10