Belediyeden eğitime teknolojik destek

İlçede eğitim öğretim veren okullara desteğini sürdüren Kapaklı Belediyesi dün de Kapaklı Sanayiciler İlköğretim Okulu’na dizüstü bilgisayar yardımında bulundu.

Kapaklı 23.01.2014 17:31:00 0
 Belediyeden eğitime teknolojik destek
HİÇBİR TALEBİMİZ GERİ ÇEVRİLMEDİ
Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan ile birlikte Sanayiciler İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bişlgisayarı okul müdürü Ahmet Öner’e teslim etti. Okul Müdürü Öner, Kapaklı Belediyesi’nin eğitime olan ilgisinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek “Ne zaman ve ne şekilde olursa olsun, Belediyemiz bugüne kadar hiçbir yardım talebimizi geri çevirmemiştir” dedi. Öner, desteklerinden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür etti.
 
 
YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK
Belediye Başkanı İrfan Mandalı da bir okulun isminin yaşatılabilmesinin ancak ve ancak okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencilerinin başarısı ile mümkün olabileceğine vurgu yaptı. Belediye olarak okullara ayrı bir önem verdiklerini söyleyen Mandalı “Belediye olarak elimizden geldiğince bütün okullarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da okullarımızın, öğrencilerimiz için en ideal hale gelmesi kapsamındaki yardımlarımız devam edecek” dedi. Başkan Mandalı, okul ziyaretinde öğrencilerle de sohbet etti.
 
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10