Bayram “Kim kendini en iyi anlatırsa gelin de ona varır”

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, dün Çerkezköy’de yaşayan Samsunlularla bir araya geldi. Nail Yılmaz, dün saat 10.30'da MH

Çerkezköy 26.01.2014 18:00:00 0
 Bayram “Kim kendini en iyi anlatırsa gelin de ona varır”
PROJELERİMİZLE KONUŞMAK İSTİYORUZ
Dernek olarak ilçeyi yönetmeye talip olanların, kendilerini tanımak zorunda olduğunu belirten Bayram “Bizim üyelerimiz birer gelinlik kızdır. Belediye Başkan adayları da damat adayıdır. Buraya sırayla sizleri istemeye gelecekler. Gelin dediğin de nazlı olur. Kim kendini en iyi şekilde anlatırsa gelin de ona varır” dedi. Dernek olarak hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadıklarını kaydeden Enver Bayram, “Gelen damat adaylarının yakışıklı olmaları önemli değil. Önemli olan yapmayı planladıkları projelerdir. Bizi kim ikna ederse biz onunla nikah kıyarız” diye konuştu. MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel de “Genel Merkez, beni bu göreve layık gördü. Bu yola çıktık” dedi. Güzel projelerinin olduğunu söyleyen Önsel “Artık projelerimizle konuşmak istiyoruz” dedi.
 
 
KAPISI OLMAYAN YENİ BİR BELEDİYE İNŞA EDECEÐİZ
Önsel, Çerkezköy’de bazı siyasilerin başka ilçelerde ikamet ettiklerini belirterek “İnşallah biz bu topraklarda yaşayıp, bu topraklarda öleceğiz” dedi. Çerkezköy’de göreve geldiklerinde şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceklerini ifade eden Koray Önsel “Kapısı olmayan yeni bir belediye inşa edeceğiz. Kozmik odalarda gizli görüşmelerin yapılmadığı, yandaş kayırmayan bir belediye yönetimi ile göreve gelmek istiyoruz” dedi.
 
 
PROJELERİNİ ANLATTI
Projeleri ile ilgili de bilgi veren Önsel aşevi, Ücretsiz internet, ücretsiz kreş, öğretmenevi, Kızılpınar’da modern şehir parkı, Kızılpınar, Çerkezköy ve Veliköy’de modern Pazar yeri, kültür merkezi, katlı otopark, yeni sanayi sitesi, hamam, emekli dinlenme tesisi, şehir stadyumu, buz pateni pisti, yazlık açık hava sineması projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz da kahvaltıda yaptığı konuşmada “39 yıldır doktorluk yapıyorum. Türkiye’nin ilk kanser teşhis hocasıyım. Bu zamana kadar 149 bin vakaya baktım. Bir dönem Ankara’da dinlenmek istedim. Fakat her hafta sonu köylülerin sıkıntıları ile ilgilendim. Sonra anladım ki iyilik yapmak, dinlenmek demekmiş” diye konuştu.
 
 
ERGENE’Yİ KURTARACAÐIZ
Yılmaz, Çerkezköy’e, Çerkezköylülerin çocukları için geldiğini ifade ederek “Türkiye Cumhuriyeti’nin sınırları kutsal değerlerimizdir. Sınırlarımızı çok iyi korumak zorundayız. Yaşadığımız yeri çok sevmemiz lazım. Biz taşın altına değil, şehrin altına, Ergene’nin altına elimizi koymaya geldik. Ergene’den zehir değil kanser akıyor” dedi. Projeleri ile ilgili de bilgiler aktaran Yılmaz “Çocuklar için bir gelişim merkezi yapmayı planlıyoruz. Ergene sorunu için 15 ana projem var. Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi 1,5 katrilyon, Ergene için gereken tutar ise 3 katrilyondur. Devlet desteği şart. Bu kapsamda patır patır o kapıya gidip destek isteyeceğim. Beni o kapıdan kovacaklar ama ben yine gideceğim” dedi. Yılmaz, el birliği ile birkaç yıl içinde Ergene’yi kurtaracaklarını söyledi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10