Buluş “Kalitenin yükselmesini hedefliyoruz”

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu İtfaiyecilik, İş Güvenliği ve Arama Kurtarma Eğitim, Uygulama ve Araştırma projesi çalıştayı dün İŞKUR komferans salonu’nda 09.00-16.00

Çerkezköy 29.01.2014 15:55:00 0
 Buluş “Kalitenin yükselmesini hedefliyoruz”
İDEAL MERKEZ HALİNE GELMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Proje kapsamında faaliyet gösteren AFAT, Çerkezköy, Çorlu, Tekirdağ, Saray, Hayrabolu ve Malkara İtfaiye müdürlüklerinde çalışan personel ve iş sağlığı güvenliği uzmanlarının katılımları ile eğitim merkezinin geliştirilmesi için neler olabilir, çözüm önerileri konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, çalıştayda konuşan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr.Ercan Buluş “Bu projede teorik eğitimleri uygulama ile pekiştirip eğitim kalitesinin yükselmesini hedefliyoruz. Bugün  sizlerle projede çözüm önerilerini ve neler yapılması gerektiğini konuşacağız. Ayrıca eğitim merkezinin ideal merkez haline gelmesi için çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.
 
 
İŞ GÜVENLİĞİ ANLATILDI
Çalıştayın ilk oturumundada Proje koordinatörü Serdar Özer projeyi ana hatlarıyla tanıttı. Daha sonra Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi  Yalçın Karagözler’in arama kurtarma ve İş Sağlığı Güvenliği sunumu gerçekleştirdi. Ardından ise Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi  Metin Taşkın İş Güvenliği Eğitim alanı sunumunu  anlattı. İkinci oturumda ise Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi  Yalçın Karagözler İtfaiyecilik eğitim alanı sunumunu gerçekleştirdikten sonra itfaiyecilik eğitim alanı üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.
 
 
İLGİ YOĞUN OLDU
Programa Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr.Ercan Buluş, AFAD Şube Müdür Vekili Mehmet Çoşkun, Tekirdağ İtfaiye Müdür Vekili Ömer Şen, Çorlu İtfaiye Müdürü Faruk Yücel, Çerkezköy İtfaiye Müdürü Hayrettin Sönmez, Malkara İtfaiye Müdürü İhsan Rendan, Kapaklı İtfaiye Amir Vekili Soydan Bakaç, Saray İtfaiye Amir Vekili Ekrem Bayraktar, Büyükyoncalı İtfaiye Amiri Halil Gündüz, Hayrabolu Amir Vekili İsmail Eken,İş Sağlığı Uzmanı Eray Özer ve Şafak Utaş, İl Sağlık Müdürlüğü Sivil Savunma uzmanı Kemal Şen, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri Yalçan Karagözler, Taha Aslanlı, Özgün Geyiktepe, Gülsüm Turan, Metin Taşkın, Serdar Özer ve Hakan Gül katıldı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10