Veliköyspor’da transfer taarruzu

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Veliköyspor ikinci devre öncesi kadrosuna isim yapmış önemli oyuncuları kattı. Ligin ikinci devresinde şampiyonluktan başka düşüncelerinin bulu

29.01.2014 16:31:00 0
 Veliköyspor’da transfer taarruzu
Çerkezköy Haber- Tekirdağ Süper Amatör Lig’de ilk devreyi 14 puanla üçüncü sırada tamamlayan Veliköyspor ikinci devreye iddialı hazırlanıyor.
 
“GALİBİYET İSTİYORUZ”
Ligin ilk devresinde oynadığı dokuz karşılaşmadan üç galibiyet, beş beraberlik ve bir yenilgi alarak 14 puan toplayan Veliköyspor ikinci devre hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Hafta sonunda cezası nedeniyle Saray Sahası’nda Çorlu Sanayispor ile karşı karşıya geleceklerini kaydeden Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı “ İkinci devre hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yapmış olduğumuz takviyelerle birlikte takıma bir çok önemli ismi kattık. Ligin ikinci devresini büyük bir heyecanla bekliyoruz. En iyi mücadelemizi rakibimiz karşısında ortaya koyacağız” diye konuştu.
 
“YEDİ TRANSFER YAPTIK”
Veliköyspor’un U-17 ve U-19 takımlarında şampiyon olan ve A takım kadrosunda bulunan Emre Eren Eren’in Myammar Laos 2 liginde mücadele eden Horizon FC takımına transfer olduğunu kaydeden Sarı “Sitespor’dan Erkan, Sanayispor’dan Semih, Tekiradağspor’dan Mahmut, Saray Belediyespor’dan Ziya, Bağcılarspor’dan Tolga ve askerden aramıza katılan Onur ile sözleşme imzaladık. Yeni transferlerimiz takımımıza çabuk uyum sağladı. İnşallah yeni transferlerimiz ile birlikte sezon sonunda ipi en üst sırada göğüsleriz” açıklamasında bulundu.
 
Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10