Çelikayar, seçim çalışmalarını başlattı

Ak Parti Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Şener Çelikayar seçim çalışmalarına başladı.

Hayrabolu 30.01.2014 14:37:00 0
 Çelikayar, seçim çalışmalarını başlattı
HEP BİRLİKTE KAZANACAÐIZ
Tanıtım toplantısında konuşan Çelikayar, “Biz siyaseti insanlara hizmet edebilmenin yolu olarak gördük. Ak Parti belediyeciliği Büyükşehiriyle, ilçe belediyesiyle hizmetinizde olacaktır. Biz bugün başladığımız bu yolculuğumuzu her gün daha fazla çalışarak, üzerine koyarak çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz. Biz partililerimizle birlikte kazanacağız. Biz kazanırsak, daha güzel Hayrabolu kazanır, daha güzel Tekirdağ isteyenler kazanır" dedi.
 
EMANETİ HEP BİRLİKTE TAŞIMAYA HAZIR OLALIM
Çelikayar, "Biz hep birlikte köylümüzle, şehirlimizle, sevenlerimizle, istikrarı isteyenlerle başarılı olacağız. Tek başıma benim gayretimle elbette olmaz siyaset teşkilatlarıyla, kadrolarıyla bu işe gönül verenlerle, bizimle aynı zemini paylaşan aday adayı arkadaşlarımızla birlikte olacaktır. Biz böyle güçlü bir aile oluruz. Kazandığımızda da biz kazanmayız, siz kazanmazsınız, ya kim kazanır? Millet kazanır, evlatlarınız kazanır. Daha güzel Hayrabolu, daha güzel Tekirdağ, daha güzel Türkiye hayal edenler kazanır. Onun için emaneti hep birlikte taşımaya hazır olalım”  dedi.
 
MİLLETİN HİZMETKARI OLMAYA TALİBİZ
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel de milletin efendisi olmaya değil, hizmetkarı olmaya talip olduklarını ve bu kadrolarla beraber kazanacaklarına inandığını ifade etti. AK Parti İl Başkanı Tekirdağ Ahmet Kambur ise “Teşkilatlarımızla çok ciddi olarak çalışmamız lazım. Şener kardeşimiz belediyede tecrübeli bir arkadaşımız. Ben de vekil olarak kendisiyle beraber bir dönem çalıştım. Başarılı bir kardeşimiz, büyükşehirle birlikte Hayrabolu da farklı hizmetler alacak” dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10