Muhtarlarla kahvaltıda buluştu

AK Parti Ergene İlçe Belediye Başkan adayı ve Marmaracık Belediye Bakanı Hüseyin Bulut Ergene İlçe sınırları içerisinde yer alan mahalle ve köy muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Ergene 2.02.2014 15:31:00 0
 Muhtarlarla kahvaltıda buluştu
BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİ
AK Parti Ergene İlçe Başkanı İbrahim Özcan AK Parti iktidarı ve Hüseyin Bulut’un başkanlığı ile Ergene ilçesinin hizmetle tanışacağını ifade ederek  “Belediyecilik AK Parti’nin işidir. 25 yıldan beri sağlık ve Yeşiltepe mahalleleri CHP ve yakın partiler tarafından yönetilmiştir” dedi
 
HİZMET SIKINTISI HAD SAFHADA
AK Parti Ergene Belediye Başkan adayı ve Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut ise Sağlık ve Yeşiltepe mahallelerinde yaşanan hizmet sıkıntısına değinerek “30 Mart 2014’te yerel seçimler başlayacak. 1 dönem Marmaracık’ta muhtarlık ve 3 dönem belediye başkanlığım ardından şimdi de Ergene Belediye Başkanlığına adayım. Sağlık ve Yeşiltepe mahallerinde hizmet sıkıntısı had safhada. Tekirdağ ilimizin Büyükşehir statüsüne kavuşması ile yeni bir ilçe projesini hazırladık. İlçemizin isim babası Ulaş Belediyesinden bir arkadaşımız. Bunu da ayrıca vurgulamak istiyorum” dedi. Ergene ilçesinin 10 köy, 4 belde ve 2 mahalleden oluştuğunu ifade eden Bulut “Türkiye istatistik kurumunun açıklanan verilerine göre 56 bin 787 nüfusumuz var. Tekirdağ’ın 5. büyük ilçesi konumunda. Şu anki tabloya bakıldığında Sağlık ve Yeşiltepe mahallerinin hizmet alamadığı açıkça görülüyor.  Biz tabandan geliyoruz. Muhtarlarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Ben ve ilçe başkanımda muhtarlıktan bu günlere geldik” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10