Önsel “Modern bir şehir yaratacağız”

MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel’in Kızılpınar’daki seçim bürosu önceki gün saat 14.00’da düzenlenen törenle açıldı.

Çerkezköy 3.02.2014 10:49:00 0
 Önsel “Modern bir şehir yaratacağız”
SEÇİM BÜROSU TÖRENLE AÇILDI
Seçim bürosunun açılışı MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, Karaağaç Belediye Başkanı ve Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel tarafından gerçekleştirildi. Açılışın ardından konuşan Milletvekili Bülent Belen, 30 Mart seçimlerinin Kızılpınar, Çerkezköy ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni etti.
 
 
YOKSULLUKLA MÜCADELEDE SINIFTA KALDI
12.yılına giren AK Parti iktidarının 3Y ile mücadele edeceği vaadinde bulunduğunu anımsatan Belen “Hükümete bakarsan tek başına milli gelir 14 bin dolara yükseldi. Ama bu para kimin cebinde? 4 kişilik bir ailenin yıllık milli gelirden payının 60 bin dolar olması lazım. Asgari ücretten halen vergi alan AKP hükümeti yoksullukla mücadelede sınıfta kaldı. Yoksulluklarını bitirdikleri de oldu. Yandaş ve Candaş olanların yoksullukları bitti. Paralarını kasalar da almadı, ayakkabı kutularına koydular” dedi.
 
 
FOYASI ORTAYA ÇIKTI
Yasaklarla mücadele ile ilgili de konuşan Belen “Bölücülük propagandası yapma yasağını kaldırdılar. İnternete yasak getirdiler. Muhalefet partileri ve MHP sosyal medyadan sizlere ulaşmaya çalışıyor. Yolsuzlukları size duyurmaya çalışıyor. Bunu önlemek için internete yasak getirdiler” diye konuştu. AKP hükümetini bin yıllık kardeşliği bitirmek istediğini ileri süren Bülent Belen “AKP hükümeti 36 etnik köken sözü tutturdu, insanları ötekileştirerek bölünmez bütünlüğü sağlayacağını iddia ediyor. Başbakan sıkıştığı zaman MHP’den daha çok milliyetçilik pozları veriyor. Yolsuzluk noktasında da artık AKP’nin foyası ortaya çıktı. 17 Aralık operasyonu ile yıllardır kol kola yaşadıkları ile araları açıldı ve bakanların yolsuzlukları piyasaya saçıldı. Başbakan oğlunu ifadeye gönderseydi ekonomide bu sıkıntılar yaşanmayacaktır. 3 bine yakın polis memuru, hakim ve savcının görev yerini değiştirerek kendi istediği şekilde karar verecek atamaları yaptı. Ondan sonra Bilal Erdoğan’ın avukatı ‘çağrılırsak ifadeye gideriz’ dedi. Bir buçuk aydır gitmediği için ekonomi sarsıldı” dedi.
 
 
DEMOKRASİDE ÇARE SANDIKTADIR
Demokraside çarenin sandıkta olduğunu dile getiren Belen “Çerkezköy Belediye Başkanı artık yorulmuştur. Tüm projeleri yaptım diyen insanın enerjisi bitmiştir. İktidar partisi adayları da size gelecekler ve ‘iktidar partisini seçin hizmet gelsin’ diyecekler. Bizim iktidardan gelecek sadakaya ihtiyacımız yok. Gelirlerimizi iyi kullanırsak, birilerinin cebine girmezse gelirlerimiz bize yeter” dedi. Çerkezköy’ün köy görünümünde olduğunu ileri süren Belen “30 Mart’ta Koray Önsel’i belediye başkanlığına getirirseniz modern şehirciliğin ne olduğunu göreceksiniz” dedi.
 
 
GÖNÜLLERİNİ FETHEDECEĞİZ
MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel de Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy Belediyelerinde görev yapan yönetimlerin vatandaşın hak ettiği hizmetten ziyade sadece kendilerine ve yandaşlarına hizmet ettiğini gördüklerini ifade ederek “İşte bu yüzden aday oldum ve Türkiye’nin en genç adayı olarak karşınızdayım. Fatih Sultan Mehmet’in o genç yaşta İstanbul’u fethettiği gibi biz de inşallah 30 Mart’ta Çerkezköylü hemşerilerimizin gönüllerini fethedeceğiz” dedi.
 
ZİHNİYET AYNI ZİHNİYET
 Koray Önsel “Vergi yüzsüzleri sıralamasında birinci sırada, SGK borç sıralamasında birinci sırada, bölge belediyeleri arasında yaklaşık 80 milyon borçla birinci sırada olan Çerkezköy Belediyesi, ortada hiçbir hizmet olmadan bu kadar borcu nasıl yaptı? Bu borç yapılırken bu vebale sadece iktidar partisinin mensupları değil, bugün yönetime talip olan ana muhalefet partisinin yöneticileri de ortaktır. Zihniyet aynı zihniyettir” dedi.
 
AYNI SENARYOLAR OYNANIYOR
Sadece Çerkezköy değil, yeni mahalleler olan Kızılpınar ve Veliköy’de de aynı senaryoların oynandığını ileri süren Önsel “3 dönem belediye başkanlığı yapan Adnan Er abimizin gözü gibi koruduğu Kızılpınar’ın ciğeri meralarımızı trilyonlarca paraya sattılar. Ama bu paraların çarçur edilip çamur deryasına dönen bir Kızılpınar yaratıldığını görüyoruz” diye konuştu.
 
BU MU REFERANS ?
Kızılpınar Belediye Başkanı ve BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz’ı da eleştiren Önsel “’İki saniyesine bile hakim olamadığımız bir hayat için fırıldak olmaya gerek yok’ sözünün sahibi merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun partisinden bugün tekrar aday olan Kızılpınar Belediye Başkanı Çerkezköy’de geçmiş açıklama yapıyor. Benim referansım Kızılpınar diyor. Bu çamurlu yollar mı, her gün kesilen elektrikler mi yoksa vatandaşı bıktıran su kesintileri mi referans?” dedi.
 
ANAHTARI EHLİNE VERİN
31 Mart sabahı ilk icraatının Kızılpınar’ı bu çeşmekeşin içerisinden kurtarmak olacağını söyleyen MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel “Kızılpınar bundan sonra Çerkezköy’e emanettir. Bu emanete bizim en iyi şekilde sahip çıkacağımızdan şüpheniz olmasın. Özel projelerle Kızılpınar mahallemizi Tekirdağ’ın en gözde yerleşim yeri haline getireceğiz. Bunun için anahtarı ehline verin. Çünkü belediyeciliğin asli görevi fen ve imar işleridir. Ve bu da mühendislik işidir” ifadelerini kullandı.
 
MODERN BİR ŞEHİR KURACAÐIZ
Herkesin kardeşçe yaşayacağı, herkesin zamanın Çerkezköy’de geçireceği, yaşamaktan gurur duyacağı modern bir şehir kuracaklarını ileri süren Koray Önsel “Bin yıllık tarihe sahip bu yüce milletin bir arada yaşama zorunluluğu vardır. Milliyetçi Hareket Partisi, dil, din, ırk, renk ayrımı gözetmeksizin herkesi kucaklayan, tek gayesi devletin ve milletin bekası olan bir siyasi harekettir” dedi. Konuşmaların ardından katılımcılara yemek ikram edildi.
 
KATILIM YOÐUN OLDU
Kızılpınar Seçim Bürosunun açılış törenine MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon ve ilçe yönetimi, MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel, MHP Kızılpınar Belde yönetimi, çok sayıda partili ve Kızılpınarlı katıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10