Ertem “Ne yaptıysak, sizlerin talebi üzerine yaptık”

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ile şoför esnafı dün saat 11.15’te Çerkezköy Belediye B

Çerkezköy 5.02.2014 12:45:00 0
 Ertem “Ne yaptıysak, sizlerin talebi üzerine yaptık”
PEKÇOK DÜZENLEME YAPTIK
Bir süre önce yapılan kongrede yeniden göreve geldiğini ifade eden Yaşar Kuş, ilk ziyareti Çerkezköy Belediyesi’ne gerçekleştirdiklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ali Ertem de Yaşar Kuş, Fikret Tanyeri ve şoför esnafına teşekkür etti. Herkesin bir görev alanı olduğunu söyleyen Ertem “Birbirimizle ortaklaşa çalışma yapmamız gereken noktalar da var” dedi. Belediye Başkanlığı süresince şoför esnafının sorunlarının çözümü noktasında yardımcı olmaya çalıştığını söyleyen Başkan Ertem “Şoför esnafının sorunlarını daha yakından tanıdık. Bugüne kadar ne yaptıysak sizden gelen talepler üzerine yaptık. Çerkezköy’de taksi şoförleri ile ilgili düzenleme yoktur. Kimseyi mağdur etmeyecek şekilde düzenleme yaptık. Taşıyıcılık yapan diğer araçlarla ilgili düzenlemeler yaptık. Sizler bizim birer vatandaşımızsınız. Vatandaşımızın sorunlarıyla nasıl ilgileniyorsak sizin sorunlarınızla da öyle ilgileniyoruz” dedi.
 
 
AKSAKLIKLARI GİDERMEYE ÇALIŞTIK
Bugüne kadar hep şoförlerin lehine, onlardan gelen talep üzerine çalışma yaptıklarını söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Çalışmalardan bir kısmı memnun olmayabiliyor. Aksaklıklar varsa onları gidermeye çalıştık. Önemli olan iyi niyetle bir şeyler yapmaya gayret göstermek” diye konuştu. J plakalı araçların personel taşımacılığı yapmasına karşı olduğunu fakat Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın isteği üzerine bunu yaptıklarını söyleyen Ertem “Bu 3.5 aylık olmuyor. J plakalı araçlar tüm yıl personel taşıyıcılığına girdiler. Böyle olunca da personel taşıyıcılığı yapan şoför esnafı mağdur oldu. Şimdi bunun düzeltilmesini istiyorsunuz. Bunu düzeltiriz” dedi.
 
HAKSIZ REKABET OLUYOR
Daha önce öğrenci servis araçlarının 3.5 aylık süreçte para kazanabilmeleri için böyle bir istekte bulunduklarını söyleyen Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş da “Ama bu arkadaşlarımız nasıl olsa benim elimde öğrenci taşımacılşığı var diyerek servis taşımacılığını daha ucuza yapıyor. Bu da haksız rekabete neden oluyor. Personel taşımacılığı yapan esnafın başka yapabileceği bir şey yok” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10