Üreticiye destek için imzalar atıldı

Malkara Süt Üreticileri Birliği, Yapı Kredi Bankası ile ortaklarına ekipman desteği, üreticilere finans kaynağı sağlamak amacıyla Yapı Kredi Bankası ile sözleşme imzaladı.

Malkara 6.02.2014 14:59:00 0
 Üreticiye destek için imzalar atıldı
SÖZLEŞME İMZALANDI
Yapı Kredi Tarım Bankacılığı Grup Direktörü Aslı Düzenli, Yapı Kredi Perakende Bankacılık Bölge Müdürü Aydın Akkan, Malkara Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil, Başkan Yardımcısı Fahrettin Kazan, Yapı Kredi Perakende Bankacılık Trakya Saha Müdürü Kahraman Hayta, Tarım Segment Müdürü Ömer Faruk Demirhan ve Yapı Kredi Malkara Şube Müdürü Orhan Başaran’ın katıldığı imza töreninde yaptığı konuşmada "Genel Müdürlük olarak size destek olmak için geldik. Süt Üreticileri Birliğiyle daha yakın çalışmak, üreticilerin sorunlarını dinlemek için buradayız” dedi.
 
BİTKİSEL ÜRETİM VE HAYVANCILIĞI DESTEKLİYORUZ
Yapı Kredi Perakende Bankacılık Trakya Saha Müdürü Kahraman Hayta ise buğday, ayçiçeği, çeltik gibi bitkisel üretim ile hayvancılığı desteklediklerini belirterek, protokolde, “Üreticilere ilave hayvan alımı, barınak yapımı gibi yatırım giderlerinin finansmanı amacıyla kredi olanaklarının bulunduğunu söyledi. Malkara Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil de; “İlçe olarak 55 bin baş hayvan sayısı ile Tekirdağ il genelindeki hayvan varlığının yüzde 50’sine sahibiz. Birlik olarak günde 140 ton süt alımı gerçekleştiriyoruz. İmzalanan protokolün hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10