Batı güven tazeledi

Şarköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Genel Kurul toplantısın önceki gün yapıldı. Divan Başkanı İsmail Atakan yaptığı konuşmada katılanlara teşekkür ederek genel kurulun hayırl

Şarköy 6.02.2014 15:03:00 0
 Batı güven tazeledi
KAPATILMAMASINA KARAR VERİLDİ                            
2014 Yılı tahmini bütçesi, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerinin aylık ücret veya huzur hakları ile yolluklarının ne kadar olacağı, kooperatif ortakları arasında yapılacak karşılıklı yardımlaşma fonunun kapatılması konularının görüşüldüğü toplantıda konuşan kooperatif başkanı Şemşettin Eyyübi Batı, “Kaldırılması için bu gündem maddesini getirdik ama genel kurulda tersini istiyoruz. Kabul edersiniz kabul etmezsiniz sizin kararınız. Başka bir aktaracağımız para yok. Onun için devam edersek burslar devam edecek." dedi. Yapılan oylamada yardımlaşma fonunun kapatılmamasına oy birliği ile karar verildi.      
 
 
TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ                      
Genel Kurulda konuşan AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yel, Tekirdağ’ın ilk defa büyükşehir statüsü ile karşı karşıya kaldığını ifade ederek “İleride Tekirdağ'ımızı andığımız zaman 30 Mart öncesindeki Tekirdağ, 30 Mart sonrası Tekirdağ diye anılacak şekilde farklı bir yönetime kavuşuyor. Bu farklı yönetim bize kazandıracağı çok önemli kazanımlar, hizmetler, eserler olacak inşallah. Burada da Şarköy'ümüzde de bugüne kadar Tekirdağ'ımızda belki de hizmet alma bakımından en fazla ihtiyacı olan Şarköy'ümüzde de büyükşehir belediyesinin çok büyük destekleri olacak. Özellikle esnaf arkadaşlarımızın sadece turizm döneminde işlerinin daha iyi olduğu turizm sezonu dışında biraz durgunluk yaşandığı muhakkak. Dolayısıyla bizler doğalgaz konusuna ağırlık veriyoruz. Şarköyümüze doğalgazın gelmesiyle birlikte oniki aya yayılacak olan ikamet süresiyle daha fazla sayıda insanızın burada ikamet edeceğini düşünüyoruz. Dolayısıyla bu projeyi önemseyerek bunun arkasında takipçisi olacağız” dedi.
 
SEÇİMLERE TEK LİSTE İLE GİDİLDİ
Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Şemsetin Eyyübi Batı, Erdoğan Cesur, Hüseyin Dingil, Hasan Yıldırım, Ahmet Kurt,  yedek üyeliklere Bülent Ersen, İsmail Subaşı, Barış Ayaz, Zafer Yağmur, Ersin Karaca, Denetleme Kurulu asil üyeliklerine Ömer Sezgen, Serhat Çorba, yedek üyeliklere Recep Gök, Recai Demir, Üst Birlik Temsilciliği asil üyeliklerine Şemsettin Eyyübi Batı, Hüseyin Dingil, Serhat Çorba, yedek üyeliklerine Erdoğan Cesur, Ömer Sezgen, Ahmet Kurt seçildi.                    
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Genel Kurul toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Efrayim Galip, Mürefte Belediye Başkanı İlhan Koçer, Balabancık Belediye Başkanı Şaban Sayılır, Uzunköprü, Süloğlu, Meriç, Malkara Esnaf kefalet kooperatifler başkanları, Keşan Halk Bankası Müdürü Rukiye Ararat, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Kurd, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yel, Ak Parti Şarköy Belediye başkan adayı Hatip Şirazi Batı, kooperatif üyesi esnaf ve sanatkarlar ve diğer davetliler katıldılar.                             
 
Haber / Sevim BOZKURT 

0282 726 91 91
0282 747 65 10