Tüfekle oynarken ablasını vurdu

Tekirdağ’ın yeni kurulan Ergene ilçesinde 5 yaşındaki B.Y., önceki akşam evlerinin salonunda babasına ait av tüfeğiyle oynarken, silah ateş aldı ve saçmalar karşısında duran ablası 9 yaşındaki Y

Tekirdağ 6.02.2014 15:16:00 0
 Tüfekle oynarken ablasını vurdu
HASTANEYE KALDIRILDI
Ergene’de fabrika işçisi Fesih ve Ayşe Y.’nin 3 çocuğundan biri olan B.Y., önceki akşam saat 22.30 sıralarında babasının duvarda asılı olan namlusu kesilmiş av tüfeğini koltuğun üzerine çıkarak aldı. Çocuğun evin salonunda oynadığı tüfek ateş aldı. Silahtan çıkan saçmalar B.Y.'nin ablası Yağmur Y.’nin göğsüne isabet etti. Ağır yaralanan Yağmur, o sırada eve gelen babası Fesih Y. tarafından otomobille Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
KURTARILAMADI
Yağmur Y. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aile, acı haberi alınca hastanede sinir krizi geçirdi. Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin evdeki incelemesinin ardından baba Fesih Y., ifade için jandarma karakoluna götürülürken, av tüfeğine de el konuldu. Tüfekle oynarken ablasının ölümüne neden olan B.Y. ise evin başka bir odasında tutularak dışarı çıkarılmadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10