Önsel “Çerkezköy’den başka gideceğimiz yer yok”

Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, dün saat 13.30’da Çerkezköy Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Çerkezköy 6.02.2014 16:12:00 0
 Önsel “Çerkezköy’den başka gideceğimiz yer yok”
KIRICI OLMAMAYA ÇALIŞIYORUZ
Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak tarafından karşılanan Koray Önsel, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Teşkilatı ile seçim çalışmaları çerçevesinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini ifade etti. Çalışmalar çerçevesinde Çerkezköy’de herkese ulaşmaya çalıştıklarını söyleyen Önsel “Oda başkanları olarak bizleri daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Çerkezköy’de gerçekten iyi bir süreç ve hava olduğunu biliyoruz. Bu çalışmaları yaparken de bizim yapacağımız davranışların ve söylemlerin nelere mal olacağını bilerek ona göre hareket ediyoruz. Çerkezköy’de sokağa çıktığın zaman esnafın yüzde 80’i tanırsınız. Siyasetteyiz ve kırıcı olmamaya çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz açıklamalara da önem veriyoruz” dedi.
 
 
SIKINTILARI BİLMEMİZ AVANTAJIMIZ
Önsel, Çerkezköy’de doğduğunu ve yaşadığını ifade ederek “Bizim Çerkezköy’den başka gideceğimiz bir yer yoktur. Biz Çerkezköy’ü yönetmeye talibiz. Talip olduğumuz şehirde de yıllardır ikamet ediyoruz. Çerkezköy’ün de sıkıntılarını yaşayarak da biliyoruz. Sıkıntıları bilmemiz de bizim avantajımızdır” dedi.
 
HEPİMİZ BU MEMLEKETTE KARDEŞÇE YAŞIYORUZ
Çerkezköy’de Türkiye’nin 81 ilinden vatandaşların yaşadığını dile getiren Önsel “Hepimiz bu memlekette kardeşçe yaşıyoruz. Nüfus ne kadar artarsa artsın yerel yönetimlerin amacı birlikteliği sağlamaktır. Sosyal belediyeciliği de bizim sağlayacağımızı düşünüyoruz. Misyon ve vizyona sahip olduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah Çerkezköy ve camiamız için hayırlısı olur” dedi.
 
BİR PARTİ KAZANACAK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Ziraat Odası Başkan Hasan Toprak da Sivil toplum örgütleri olarak arzularının kavgasız gürültüsüz, kırıcı olmadan siyaset yapılması olduğunu ifade etti. Bunların demokrasinin olmazsa olmazsı olmazı olduğunu söyleyen Toprak “Bu dönemde siyaseti kırıcı olmadan yapmak çok önemlidir.  Çünkü 30 Mart’tan sonra birlik beraberlik içinde hayatımızı sürdüreceğiz.  Siyaset uzun maratondur. Kazanma azmi ile çalışıyorsunuz. Ama bir parti kazanacak. Kaybettim, ben artık yokum zihniyetini atmak lazım” dedi.
 
BİN 800 ÜYEMİZ VAR
Bazı adayların seçim meydanına çıktığını, seçimi kaybettikten sonra işinin gücünün başına geçip üç dört yıl siyaset araneasında görünmediğini söyleyen Toprak “Sizler hayatınızı burada sürdürüyorsunuz. Kaybetseniz de halk ile iç içe olacağınızı düşünüyorum” diye konuştu. Toprak, oda olarak bin 800 üyelerinin olduğunu ifade ederek “Bütün siyasi partilere mensup üyelerimiz bulunmaktadır. Onun için bizler sadece elimizden geldiğince sizleri dinleyip fikirlerinizi ortaklarımıza anlatmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
 
HÜKÜMET TARIM POLİTİKASINA ÖNEM VERMİYOR
İktidardan istediklerini bulamadıklarını ifade eden Toprak “Hükümet tarım politikasına önem vermiyor. Ciddi tarım politikasını uygulamamaktadır. Muhalefet ve ana muhalefet tarım üzerinde aktif fikirler üretip çiftçilerin önüne bir şey sunmuyor. Maalesef gemilere, yatlara mazot çıktı, çiftçimize çıkmadı. Muhalefetten bekliyoruz. Çifti için üretsin” dedi. MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koran Önsel de MHP’nin herkese aynı mesafede davranacağını belirterek “Bizim partimizin programında çiftçisinden taksicisine, esnafından,iş adamında, en yukarıdakinden en aşağıdakine kadar herkesle ilgili programları mevcuttur” dedi. Önsel, kaynak yaratılırken sadece vaat değil nereden kaynak getirilip temin edileceğini de açıklayacaklarını söyledi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10