Motivasyon ve siyasal iletişim anlatıldı

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı tarafından önceki akşam saat 17.00’da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde “Tekirdağ İli Teşkilat İçi Motivasyon ve Siyasal İletişim Eğitimi” düzenlendi

Çerkezköy 7.02.2014 12:34:00 0
 Motivasyon ve siyasal iletişim anlatıldı
GÜVEN BİLGİYLE OLUR
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Selda Yeşil, bu eğitimin amacının yerel seçimler öncesinde motivasyonu sağlamak olduğunu ifade etti. İletişim Uzmanı Barbaros Arif Özcan, siyasal iletişim, siyasette iletişimin önemi, siyasette iletişimin nasıl olması gerektiği, lider iletişiminin nasıl olması gerektiği, siyasal kampanyanın nasıl yapılması gerektiği, Türkiye’den ve dünyadan siyasal kampanya örnekleri konularında katılımcıları bilgilendirdi. İnsanları ikna etmeleri gerektiğini ifade eden Özcan “İkna güvenle, güven de bilgiyle olur” dedi. Türkiye’de AK Parti olmasa siyasetin de olamayacağını iddia eden Özcan, AK Parti’nin kuruluşu hakkında da bilgiler verdi. Özcan, partililerin, seçim sürecinde adayın arkasında tek vücut olarak durması gerektiğini söyledi.
 
 
BAŞKAN ERTEM DE KATILDI
Eğitime Çerkezköy Belediye Başkanı ve AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Selda Yeşil, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca ve Ercan Çorbacı, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Ak, Hasan İşcan, Mikail Ünlü ve Behçet Güven, Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Yavuz Kütük ve partililer katıldı.
 
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10