Tekirdağ’ı büyütmek istiyoruz

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti’de AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet K

Tekirdağ 7.02.2014 13:21:00 0
 Tekirdağ’ı büyütmek istiyoruz
DAHA DA BÜYÜTMEK İÇİN GAYRET EDECEĞİZ
Tekirdağ Odalar Birliği’nin organize etmiş olduğu kahvaltıda konuşan  AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel 30 Mart Yerel Seçimlerinde vatandaşların teveccüh gösterip kendilerine bu görevin verilmesinin ardından ne yapılacağı konusunda  her şeyi bildiklerini  belirtti. Bugüne kadar Tekirdağ’da hükümet tarafından yapılan hizmetlerin hepsinin gerçekten de taktire şayan olduğunu ifade eden Yel “Fakat Yerel yönetimlerde belediyecilik anlamında Tekirdağ halkı olarak bu başarıyı ve hizmeti alamadık. Tekirdağ’ımızın genel geliri yaklaşık olarak 4 kat artmış olacak ve bu kaynakları işi bilenlere ve şehre hizmetkar olmaya gelen kişilere emanet etmemiz gerekmekte. Tekirdağ’ın Büyümesini amaçlayarak yola çıkmış olan 11 İlçe Belediye Başkan Adayı arkadaşım ve Büyükşehir Adayı olarak ben hepimiz belli yerlerde belli başarılara imza atmış bulunmaktayız. İnşallah 31 Mart sabahı Bu Başarılarımızın Ustalık döneminde Tekirdağ’ı daha da büyütmek ve Balkanların Merkezi yapmak için gayret edeceğiz” dedi.
 
“HEDEFİMİZ TEKİRDAĞI BÜYÜTMEK” 
Süleymanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı Ahmet Aygün  de “Önümüzdeki seçimler yerel yönetim seçimi olduğu kadar  insanlarımızı ve esnafımızı da etkileyecek bir seçimdir. Mayıs ayında başlayan  Gezi sürecinin ardından  ülkemiz ve iktidarımız üzerinde dönen oyunların ardından AK Parti’yi yerel kalkınmada birinci parti yapamazsak  en çok sıkıntıyı esnafımız çekecektir. Ben 11 İlçe Belediye Başkan Adayı arkadaşım adına konuşmak istiyorum. Biz 11 İlçe Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Yel ile birlikte Tekirdağ’ı Büyütmek istiyoruz birileri “aman Tekirdağ küçük kalsın bizim olsun” diyenlerin tam tersine Tekirdağ Büyüsün diye hedefimiz var. Bu Büyümeyi sağlamak ise Esnafımızın ve vatandaşlarımızın elindedir. İnşallah Tekirdağ’da 31 Mart Sabahı Büyümek için yola çıkmış bir Tekirdağ görürüz” dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10