Belediye meclisi toplandı

Malkara Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı Olağan Toplantısı önceki gün yapıldı. Belediye Meclis Odasında Belediye Başkan Vekili Hasan Eğilmez Başkanlığında yapılan Şubat Ayı Belediye Meclis toplant

Malkara 9.02.2014 11:19:00 0
 Belediye meclisi toplandı
OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Şubat Ayı Belediye Meclis toplantısı yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Gündemin birinci maddesinde, Zabıta Müdürlüğünün fazla mesai ücretlerinin arttırılması hakkındaki yazısı görüşülerek fazla mesai ücretlerinin 209 liradan 221 liraya çıkartılması kararı oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde Zabıta Müdürlüğünün 28 Ocak 2014 tarih ve 93 sayılı otogar giriş çıkış ücretleri hakkındaki yazısı görüşülerek otobüsler için belirlenen 20 lira minibüsler için belirlenen 12 buçuk liralık ücretlerin düşürülerek otobüsler için geçen dönemli fiyat 17 buçuk lira, minibüsler için ise 9 liraya indirilmesi kararı oy birliği ile kabul edildi.
 
KOMİSYON KARARLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantının bir sonraki gündem maddesinde İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün İmar Planı onayı hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin dördüncü maddesinde İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün zemin katta ticaret hakkındaki yazısı görüşülerek yeni yapılacak olan Emniyet Müdürlüğü karşısındaki pazar yerinin Altenler Un Fabrikasına çıkan yolun kenarına yapılacak dükkanlara ticarethane olması kararı oy birliği ile kabul edildi. Gündemin beşinci maddesinde İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Revize Nazım ve uygulama imar planını görüşülerek 30 Aralık 2013 tarihinde oluşturulan komisyonun kararları kabul edildi. Şubat Ayı Meclis toplantısının gündem dışı maddesi olan Malkara Analiz ve Kontrol Hizmetleri A.Ş.’nin Belediye Mezbahasının kira süresinin uzatılması hakkındaki dilekçesi görüşülerek 20 Mart 2014 tarihinde son bulacak sözleşmenin 3 ay daha uzatılması kararı oy birliği ile kabul edildi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10