Karadeniz Kapaklı’da şov yaptı

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz dün saat 14.00^da Beyazsaray Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli törenle tanıtıldı.

Kapaklı 9.02.2014 17:23:00 0
 Karadeniz Kapaklı’da şov yaptı
KAZANMAYA EN YAKIN PARTİYİZ
Programın başlamasına dakikalar kala salona giren AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, Kapaklı’da coşkulu bir şekilde karşılandı. Sahneye çıkan Yel, Ömer Karadeniz ve partililerle birlikte seçim şarkısını söyledi. Programda Kapaklı ve Karaağaç’ta teşkilatta kurucu olan görev alan ve bedel teşkilatlarının eski başkanlarına plaket verilmesi ile başladı. Programda konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, “Bazı kişiler aday olkunca kopmalar olacağını zannettiler. Avuçlarını yalasınlar. Bizim dimdik ayakta duran 8 aday adayımız var. Onlar AK Partilidirler. Sonuna kadar da devam edecekler. Biz büyük bir aileyiz. Kazanmaya da en yakın partiyiz. Bunun başka alternatifi yok. Kapaklı Ak Parti’nin olacak” dedi.
 
 
ADAYIMIZA SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ
Aday Ömer Karadeniz’in her bölgenin insanı olduğunu söyleyen Orhan “Tüm insanlara hizmet edecek. Arkasında AK Parti Kapaklı teşkilatı var. Başka bir şey olmasına zaten müsaade etmeyiz” . Adaylarına sonuna kadar güvendiklerini belirten Orhan “AK Parti’yi iktidara getireceğiz. Kapaklı’yı AK belediyeye teslim edeceğiz. Kapaklı’ya değişim iyi gelecek” diye konuştu. Kapaklı’da korku imparatorluğuna son vereceklerini söyleyen Ali Osman Orhan, CHP’ye de gönderme yaparak “Biz Tekirdağ’da öyle bir aday çıkardık ki rakiplerimiz halen aday bile çıkaramadı” dedi.
 
 
AMACIMIZ HEDEFİ 12’DEN VURMAK
Slaty gösterisinin ardından alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa yel de aylardan beri yollarda olduklarını ve gördükleri manzaranın kendilerini heyecanlandırdığını belirtti. Kapaklı’nın ak belediyecilik ile tanışacağından şüphesinin olmadığını belirten Yel “Amacımız hedefi 12’den vurmak” dedi.
 
 
SEÇİMLERİ ALABİLECEK KADROLARA SAHİBİZ
Seçimleri alabilecek kadrolara sahip olduklarını söyleyen Yel “Bu görev bize nasip olursa bir dakika bile kaybetmeden büyükşehiri yönetmeye talibiz. Un, yağ, şeker var. Helvayı yapacak insanlar da var” diye konuştu. AK belediyeciliğin en güzel örneğini sunmak için yola çıktıklarını söyleyen Mustafa Yel “11 yıl önce Türkiye’nin 1 gün sonrasını planlayamıyorduk. Şimdi ise 2071’i planlayan bir Türkiye’ye sahibiz. 2071’de dünya lideri olacak bir Türkiye’yi konuşuyoruz” dedi.
 
 
KENDİMİ DE BİLİRİM, HADDİMİ DE
Konfeti yağmuru ve alkışlar eşliğinde kürsüye gelen AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz konuşmasına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da dilinden düşürmediği Sezai Karakoç'un "sürgün ülkeden, başkentler başkentine" şiirini okuyarak başladı. Kendisini hizmet yolunda istihdam edilmiş bir hizmetkar olarak gördüğünü söyleyen Karadeniz “Ben kendimi bilirim, haddimi de bilirim. Dün neysem bugün de oyum, yarın da öyle kalacağım. Ben bir bölgenin ya da bir zümrenin adamı değilim, hiçbir zaman da olmayacağım. Tüm Kapaklı’nın hizmetkarıyım” dedi.
 
 
SESSİZ YILLARIN SESİ OLACAÐIZ
Adaylığı açıklandıktan sonra gürültü çıkaran bazı kişilerin olduğunu söyleyen Karadeniz “Bu kişiler beni arayarak listenin neresinde yer alacaklarını sordular. Benden kesin cevap alamayınca sağda solda konuşmaya başladılar” dedi. Göreve geldiklerinde yapacklarını da sıralayan Karadeniz “Kapaklı’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Biz aktörleri değil senaryoyu değiştireceğiz. Kişileri değil belediyecilik zihniyetini değiştireceğiz. Temsilde adil olacağız. Herkes kendini belediyede görecek. Hizmet eşit şekilde dağılacak” Ayrıştırmayacağız birleştireceğiz. Zorlaştırmayacağız kolaylaştıracağız. Ötekileştirmeyeceğiz kucaklayacağız. Kimsesizlerin kimsesi, sessiz yılların sesi olacağız” dedi.
 
 
MANDALI’YA GÖNDERME YAPTI
Ne yapmayacaklarını da sıralayan Karadeniz, isim vermeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya gönderme yaparak “İnsan ayırmayacağız. Adam kayırmayacağız. İhaleye fesat karıştırmayacağız. Evrakta sahtecilik yapmayacağız. Kamu malına zarar vermeyeceğiz. Aynı ada içinde birine 3, birine 4, birine 5 kat imar izni vermeyeceğiz. Müteahhit ve işadamlarına şantaj yapmayacağız” dedi.
 
 
ERDOÐAN’I SİZE YEDİRMEYECEÐİZ
17 Aralık olayları ile ilgili de konuşan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz “17 Aralık operasyonu bir yolsuzluk operasyonu değildir. Adnan Menderes geldi. Türkiye gelişmeye başladı, Adnan Menderes’i astılar. 1980’e kadar Türkiye 20 yılını kaybetti. 1983’te Turgut Özal Anavatan Partisi’ni kurdu. Türkiye Turgut Özal ile ticareti öğrendi. Özal’ı zehirlediler. Ondan sonra zayıf hükümetler ve koalisyonlar geldi” dedi. Türkiye’nin süper güç olmaya namzet bir güç olduğunu söyleyen Karadeniz “17 Aralık operasyonun arkasında yatan budur. Menderes’i astınız, Özal’ı zehirlediniz. Erdoğan’ı size yedirmeyeceğiz” diye konuştu.
 
 
 
ÇORLU’DAKİ BAŞKANINIZA, KAPAKLI’DAKİ ADAYINIZA BAKIN
Konuşmasında CHP’ye de seslenen Ömer Karadeniz “Eğer yolsuzluk konusunda ciddiyseniz, Çorlu’da 13 yıl mahkumiyet alan başkanınıza bakın. Kapaklı’ya gelin ve adayınıza bakın” dedi. AK Parti olarak CHP’den daha çok cumhuriyetçi olduklarını iddia eden Karadeniz, tüm siyasi partilerden de daha çok milliyetçi olduklarını iddia etti. Programın sonunda Mustafa Yel, Ömer Karadeniz, partililer ve tüm aday adayları kürsüye çıkarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 
 
KATILIM YOÐUN OLDU
Şölen havasında geçen aday tanıtım programına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Selda Yeşil, Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları, ilçe yönetimleri, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10