“Değişim 30 Mart’ta yaşanacak”

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP’nin Veliköy’de seçim bürosu önceki gün düzenlenen törenle açıldı.

Çerkezköy 10.02.2014 13:15:00 0
 “Değişim 30 Mart’ta yaşanacak”
“EMANETE İHANET EDENLER AMPULE KAÇTI”
Önceki gün saat 14.00’da düzenlenen programda konuşan MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen “Veliköy 1992 yılında belde olduğunda rahmetli genel başkanımız Alparslan Türkeş’i getirmişti. Veliköy o gün verdiği sözlerin karşılığını vermedi. Ancak 2009 yılında onun karşılığında ise belediyeyi bize teslim etti” dedi. Ama emanete ihanet edenlerin ampule kaçtığını söyleyen Belen “İnşallah 30 Mart seçimlerinde verdiğiniz emaneti sizler vereceğiniz oylarla geri alacaksınız” dedi. AK Parti’nin 12. yılına girerken ülkeyi yandaş ve candaşlara soydurmaktan başka hiçbir şey yapmadığını ileri süren Belen “Benim işçim, köylüm demesine rağmen sadece zenginlere hizmet ederek devleti soydurarak on iki yılına girdi. Sizlerin vereceğiniz oylarla ak parti siyaset çöplüğündeki yerini alacaktır. Çünkü ak partinin son kullanma tarihi dolmuştur” diye konuştu.
 
 
“3 HİLAL İDARENİZ OLACAKTIR”
Hükümetin 2009 yılında başlattığı kardeşlik türküsü ile açılım sürecinde terörle mücadelede pkkları azdırdığını ileri süren Belen “Hükümet İmralı’daki çocuk katili ile müzakere edip, demokrasinin yol haritasını ondan alıp ülkeyi idare ediyor. Ülkenin Güneydoğusu kck’nın yönetimine teslim edilmiş vaziyettedir. Sizler milliyetçi, Türk toplumunu seven, ülkenin bölünmez bütünlüğünden yana olanlar 30 Mart tarihinde sandıkta irade beyanında bulunacak ve 3 hilal iradeniz olacak. Hükümet yolsuzluk noktasında uluslar arası camiada bile takdir toplamaya başladı. 17 Aralık operasyonunda hükümetin canını yakmaya başlayınca dergah fidan, çeteler diyip yıllardır kol kola girdikleri cemaati şeytanlıkla bölücülük ile suçlayan Ak parti Ergenekon soruşturmasında cemaate mensup oldukları tespit ettikleri savcı, emniyet görevlilerinin arkasında durup altlarına zırhlı araçlar çekiyorlar. Ama iş kendilerine dönünce çete olmakla suçluyorlar. Bunların ne dedikleri belli değildir” dedi.
 
 
“SİYASET ÇÖPLÜÐÜNDE YERİNİ ALACAK”
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’tan da “ağlamaktan sorumlu bakan” diye bahseden Milletvekili Bülent Belen “Önceki gün Başbakan Almanya’da cemaate verdi veriştirdi. Ayrıca Fethullah Gülen’i sahte peygamber ve şeytanın ortağı olmakla suçladı. Bülent Arınç ise Bursa’da ağlama pozisyonunda cemaatin oyları kaçmasın diye onlar bizim kardeşimizdir dedi. Bütün bunlar son kullanma tarihi geçmiş AK Parti’nin siyaset çöplüğünde yerini almasını engellemeyecek. İnşallah 30 Mart Ak Parti’nin sonu olacaktır” dedi.
 
 
“MİLLET TERCİHİNİ MHP’DEN YANA KULLANACAKTIR”
30 Mart seçimlerinin ülkenin bölünmez bütünlüğü noktasında çok önemli bir seçim olduğunu vurgulayan Belen “İnşallah Veliköylü vatandaşlarımızın 2009 seçimlerinde verdiğiniz emaneti çalıp, başka yerlere götürenlerden geri alacağını düşünüyoruz” dedi. MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel de, iktidar partisinin, milletten aldığı iradeyi milletin menfaatleri için değil, kendi iktidar gücü için kullandığını ve bu yolda her türlü hile, baskı, tehdit ve ayrıştırma yollarını denediğini ileri sürdü.  Önsel “Artık bütün kepazelikler açığa çıktı. Korkusu mantığının önüne geçmiş hükümet ve lideri işi gücü bırakmış haber kanallarında çıkan altyazıları takip ediyor. Ateş bacayı sarmıştır. Ne kadar engellemeye çalışsanız çalışın, kimleri satın alırsanız alın, Türk milleti gerçeği görmüştür ve tercihini MHP’den yana kullanacaktır” dedi.
 
 
“DEÐİŞİM GEREKLİDİR”
Önsel, kendi bölgelerinde de aynı senaryoların yaşandığını ifade ederek “Gittiği her yerde MHP üzerinden siyaset yürüten AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı, kendisini bırakmış Başbakan’a sahip çıkılmasını istiyor. Ancak 30 Mart’tan sonra kendisine kim sahip çıkacak merak ediyorum. 10 yıldır Belediye Başkanlığı yaptığı bir ilçede bugün sizlerin de şahit olduğu üzere hizmetleriyle değil, iki dönemdir yaptığı gibi Başbakan gölgesinde seçim kampanyaları düzenliyor. Son beş yıldır Çerkezköy Belediyesi’ni ortaklaşa yönettikleri CHP yöneticileri ile el ele, kol kola poz veriyorlar. Kızılpınar’da belirttiğim gibi zihniyet aynıdır. Değişim gereklidir ve top yekin değişimin zamanı 30 Mart seçimlerinde yaşanacaktır” diye konuştu.
 
“BELDESİNE SAHİP ÇIKMADI”
MHP’den seçilen Veliköy Belediye Başkanının beldesine sahip çıkmadığını ve vadettiği hizmetleri de gerçekleştiremediğini ifade eden Önsel “Yapılmış olan hizmetlerinin çoğunun planlanması ve bütçe hazırlığı da MHP döneminde yapılmıştır. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra oluşacak yeni Çerkezköy’de Veliköy mahallemizin sıkıntılarını her daim yapmış olduğumuz ziyaretler çerçevesinde gözlemliyoruz. Bunlar için proje ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışma yürütüyor” dedi. Projeleri ile ilgili de bilgiler veren MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel “Veliköy’ü her akşam ve sabah kokuya boğan arıtma tesisine mutlaka bir çözüm getireceğiz. Kanser akan dereyi kapalı kanala ıslah edip Veliköyü bu rezaletten kurtaracağız. Bir yandan Devlet Su İşleri dereyi ıslah etmeye çalışıyor, ne hikmetse bir yandan da Belediye hafriyatla dereyi dolduruyor. Bu da yetmiyormuş gibi milyonlarca liraya mal olmuş stadyum da böylelikle hafriyat sahasının içersinde bırakılıyor. İnşallah biz dönemimizde yeni Stadyumun projemizi de mahallemizde inşa edeceğiz” dedi.
 
“ÇERKEZKÖY’Ü KENT YAPMA ADINA ÇALIŞACAÐIZ”
Her mahalleye aileler için ücretsiz kreş yapacaklarını söyleyen Önsel “Ev hanımlarımızı aile bütçelerine katkıda bulunmaları için Organize Sanayi Bölgesi ile ortaklaşa kurulacak birimle küçük de olsa üretimde bulunmalarını sağlayacağız. Görev bize verildiği takdirde yaşanacak değişimi bir sene içinde bütün vatandaşlar görecek. Saat altıdan sonra sokaklarına çıkılamayan Çerkezköy’ü, Kızılpınar’ı, Veliköy’ü düştüğü bu durumdan kurtaracağız. Yönetime talip olan, başka yerlerde oturan değil, yıllardır sizinle beraber olan, aynı sıkıntıları birlikte yaşayan, Çerkezköy’ün sadece gündüzünü değil, akşamını da bilen, geçmişi şaibesiz, belediye başkanlığı yapacak bilgi ve tecrübeye sahip, gerekli eğitimi almış bir mühendis kardeşiniz olarak bugün sizlerin karşısındayım. Bugün nasıl bir aradaysak yarın da el ele Çerkezköy’ü kent yapma yolunda çalışacağız. Sizlere şeref, namus sözü veriyorum. Emin olun bizim yönetimimizde sözlerin onayı olmayan hiçbir icraat yapılmayacaktır. 31 Mart günü Belediye binasındaki bütün kapıları söküp atıyoruz ve siyah camları indiriyoruz” dedi.
 
YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI
Önsel, Kızılpınar ve Veliköy’e birlikte hizmet verecek belediye hizmet binasını merkezi konuma inşa edeceklerini ifade ederek “Türkiye’de şeffaf belediyeciliğin simgesi olacak tamamen şeffaf belediye binamızı Çerkezköy’e kazandıracağız. Bugüne kadar sizlerin oylarına talip çıkıp, ihanet etmeyen hepsi birbirinden kıymetli meclis üyelerimize bugüne kadar göstermiş oldukları dik duruştan ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından diğer partilerden Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılanlara Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon tarafından parti rozetleri takıldı. Önceki gün saat 14.00’de gerçekleştirilen programa MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon, MHP’li Veliköy Belediye Meclis üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10