Yücel “Karaağaç’a yaptıklarımızın 10 katını Kapaklı’ya yapacağız”

Kapaklı’nın ilçe olması ve Karaağaç’ın Kapaklı’ya bağlanmasının ardından 30 Mart seçimlerinde MHP’den Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan Dr. Özkan Yücel, Karaağaç’ta MHP’

Kapaklı 11.02.2014 12:24:00 0
 Yücel “Karaağaç’a yaptıklarımızın 10 katını Kapaklı’ya yapacağız”
KARAAĞAÇ’TAN ALDIĞIM DESTEKLE KAPAKLI’YA ADAY OLDUM
Karaağaç’ta ne yaptılarsa Kapaklı’ya on katını yapacaklarını söyleyen Yücel “Çünkü bütçemiz tam 10 kat artacak. Karaağaç’ta 5 yıldan beri kimseye ayrım yapmadan herkese eşit hizmet felsefesiyle hizmet verdim. Ben sizlerin adayıyım. Kazanırsam kapımı çalmadan içeriye girebilirsiniz. Sizi en iyi ben anlarım, Karaağaç’tan aldığım destekle Kapaklı’ya talip oldum. İnşallah 30 Mart’ta Karaağaç’lı bir başkanı Kapaklı’ya başkan yapacaksınız. Buna inancımız tamdır” dedi. Yücel, 30 Mart seçimlerinde tüm Karaağaç’ın oylarına talip olduğunu söyledi.
 
 
KARAAĞAÇ BAŞKANINDAN MEMNUN
Programda konuşan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol da seçim sürecinin devam ettiğini söyledi. Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı sürecinin başladığını belirten Varol “Karaağaç’ta 8-10 tane meclis üyeliği aday adayımız var, bu bize göre şu demektir Karaağaç partimizden memnun, belediye başkanımızdan memnun. Aynı zamanda bir de şu demektir Karaağaç’ın belediye başkanına sahip çıkışı, akın akın yanında oluşu Kapaklıdakilere de güven veriyor.  Onlar da Karaağaç’tan gelen bu dalgayla adayımıza sahip çıkacak ve inşallah sizlerle beraber belediye başkanı yapacak” ifadelerini kullandı.
 
 
ÇOK GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN KAPAKLI’DAN BAŞLAYACAĞIZ
Kapılarının herkese açık olduğunu söyleyen Varol “Partimizin hiçbir ayrımı ayrıştırıcılığı yoktur. Kuzeyde Sinop’un en uç noktasından, altta Hatay’ın sınırdaki en uzak köyüne kadar, batıda İzmir’in en kıyı şeridinden, doğuda Van’ın, Hakkari’nin, Kars’ın, Ardahan’ın en uzak köyüne kadar hiçbir insanını ayırmadan, hiç kimseyi öteleştirmeden kendi insanı kabul eden, benimseyen, bağrına basan bir hareketin mensuplarıyız. Bundan sonra da katılımaları bekliyoruz. Birlikte omuz omuza daha güçlü olacağız. Çok güçlü bir Türkiye için Kapaklı’dan başlayacağız” dedi.
 
 
KAPAKLI’YA DEĞER KATACAĞIZ
Burada düzenlenen programın ardından geçtiğimiz günlerde AK Parti’den istifa eden Karaağaç Belediye Meclis Üyesi Aytekin Odunci’nin MHP’ye geçmesi dolayısıyla program düzenlendi. Yeni ilçe olan Kapaklı’ya en iyi hizmeti götüreceğine inancının tam oldupu Dr.Özkan Yücel ile el ele omuz omuza mücadele etmek adına daha önceden görev yaptığı MHP’ye katılmak için burada olduğunu söyledi. Karaağaç’ın Kapaklı’ya bağlandığını anımsatan Odunci “Bizler Karaağaç olarak Kapaklı ilçesine büyük değerler katacağız. Eğer Allah nasip eder halkımız da bize destek verirse 3 hilali Kapaklı’da dalgalandıracağız” dedi.
 
 
ROZETLERİ TAKILDI
Dr.Özkan Yücel ile birlikte el ele Kapaklı’ya hizmetleri yeniden inşa edeceklerini söyleyen Odunci, “Yeni ilçemiz Kapaklı’yı birlikte yönetmek için desteklerinizi bekliyoruz” dedi.  MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr.Özkan Yücel ve MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’in konuşmalarının ardından MHP’ye katılan Aytekin Odunci, Yalçın Bulut, Gökhan Babacan ve Tekin Kaya’ya parti rozetleri takıldı.
 
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10