Bahçeli Mezarlığı’nın yolları yapılıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçenin ana caddelerinde gerçekleştirilen kaldırım düzenleme çalışmalarından artan malzemelerle Bahçeli Mezarlığı’nda düzenleme çalışması yapılıyo

Çerkezköy 11.02.2014 16:17:00 0
 Bahçeli Mezarlığı’nın yolları yapılıyor
BURADAKİ ÇALIŞMALARDA DEĞERLENDİRİLİYOR
Atatürk Caddesi, Barbaros Caddesi, Güveniş Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesi’nde gerçekleştirilen Kaldırım Düzenleme çalışmalarının geçtiğimiz aylarda tamamlandığını belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri “Bu çalışmalar sonucunda bir miktar kaldırım kaplama malzemesi arttı. Bu malzemeleri Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan Bahçeli Camii ve Bahçeli Mezarlığı düzenleme çalışmalarında değerlendirmeye karar verdik” dedi.
 
 
VATANDAŞLAR ÇAMURDAN KURTULACAK
Yetkililer, Bahçeli Mezarlığı’nda yakınlarının kabirlerini ziyarete giden vatandaşların özellikle sonbahar ve kış aylarında çamurda yürümek zorunda kaldığını belirterek “Elimizde kalan malzemelerle Bahçeli Mezarlığı’nın yollarını yeniden düzenliyoruz” dedi. Bahçeli Camii’nin avlusunda da düzenleme çalışmaları yapıldığını belirten yetkililer, mezarlık içindeki yolların yapımının tamamlanmasının ardından mezarlık etrafının da duvarla örüleceğini ifade etti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10