Mandalı, “İlçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz”

2 dönemdir Kapaklı’da Belediye Başkanlığı yapan ve 2014 seçimlerine CHP'nin adayı olarak girecek olan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı 12.02.2014 12:57:00 0
 Mandalı, “İlçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz”
BELEDİYEYİ BİRLİKTE YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Demokratik Sol Parti’den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, seçim çalaışmaları kapsamında önceki gün de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan mandalı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hem esnafla hem de vatandaşlarla iç içe olmaya ve belediyeyi onlarla birlikte yönetmeye devam edeceklerini ifade etti.
 
 
KAPILARIMIZ VATANDAŞIN YÜZÜNE KAPANMADI
Kapaklı Belediyesi’nin kapılarının hiçbir zaman vatandaşın yüzüne kapanmadığını dile getiren mandalı “Kapılarımız bugün olduğu gibi yarın da tüm halkımıza açık olacaktır. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile halkımıza ve esnafımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Mandalı, Kapaklı esnafının ilçe ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak “Kapaklı’da hep birlikte yaşıyoruz. Çiçeği burnunda ilçemizi kalkındırmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.
 
ÖNÜMÜZDE KRİTİK BİR SEÇİM VAR
Belediye başkanlığı döneminde her fırsatta ilçe halkının yanında olduğunu belirten mandalı “Önümüzde kritik bir yerel seçim var. Bu seçimde temennimiz yine hizmet ve sevginin kazanmasıdır. İnşallah sizlerin teveccühü ile yine Kapaklı kazanacak. Allah çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun. Allah utandırmasın” diyerek Kapaklı halkından ve esnaftan destek istedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10