Okulumda Mutluyum projesinin çalışmalarını inceledi

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çorlu Meslek Yüksekokulu'nda yürütülmekte olan Trakya Kalkınma Ajansı destekli 'Okulumda Mutluyum' adlı projenin çalışmalarını

Çorlu 13.02.2014 11:03:00 0
Okulumda Mutluyum projesinin çalışmalarını inceledi

PROJEKSİYON PERDESİ ALINDI

Çalışmalar hakkında Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş’ten bilgi alan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Üniversitede örnek teşkil edebilecek bir projenin hayata geçmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Doç. Dr. Tuncay Gümüş, "Proje kapsamında Çorlu Meslek Yüksekokulu'na bir adet amfi tiyatro, halı saha tribün ve yedek kulübeleri, öğrenci kantin alanının iyileştirilmesi, bahçe satrancı ve oturma yerleri, 64 bilgisayarlı teknik çizim salonu yapılması ve bilgisayarlarının alınması, 54 bilgisayarlı muhasebe salonu için alt yapının iyileştirilmesi, akıllı tahtalar ve projeksiyon perdelerinin alınması tamamlandı. Engelli asansörü, sınıf sıralarının yenilenmesi işlemlerine devam ediliyor” dedi.

ENGELSİZ OKUL STATÜSÜ KAZANACAK

 Ayrıca, Gümüş, Prof. Dr. Osman Şimşek’in de bu projeye desteklerini esirgemediğini, Çorlu Meslek Yüksekokulu’na hem proje kapsamında, hem de üniversite katkısıyla dikkate değer bir yatırımın yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Projenin tamamlanmasıyla Çorlu MYO’nun engelsiz okul statüsü kazanacağını söyleyen Gümüş, projeye desteklerinden dolayı Trakya Kalkınma Ajansına ve Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek'e teşekkür etti. Prof. Dr. Osman Şimşek toplantı sonrası akademik personel bir araya gelerek, görüşlerini dinledi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10