Mahramlı "Muratlı'da şansımız çok yüksek"

Demokrat Parti Genel Sekreteri Muhtar Mahramlı, Muratlı'da partililerle bir araya geldi.

Muratlı 13.02.2014 11:50:00 0
Mahramlı

MURATLI’YI ZİYARET ETTİ

Ziyarette konuşan Mahramlı, partilerinin yaptıkları araştırma ve aldığı duyumlara göre Muratlı, Hayrabolu ve Malkara'da seçim kazanma ihtimallerinin çok yüksek olduğunu ifade ederek “Özellikle Muratlı'da partimiz seçimi kazanacak, kesin gözüyle bakıyoruz. DP Muratlı İlçe Teşkilatı'nda kalabalık gençleri görünce 1983'deki Doğru Yol'un kurucularını anımsadım. Bu genç ve çalışkan kardeşlerimizle tanışmaktan çok memnun oldum. Onları 1983'de doğru yolun kurucuları gibi görüyorum” dedi.

HALK TARAFINDAN BÜYÜK DESTEK VAR

Mahramlı, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın seçimlere kadar Muratlı'yı ziyaret edeceği müjdesini de vererek “Özellikle Ethem Gümüş değerli bir kardeşimiz. Biz genel merkez olarak maddi manevi her yönden kendisinin arkasındayız” dedi. DP Merkez Karar Kurulu Üyesi tecrübeli siyasetçi Mustafa Özen ise, Muratlı'da Ethem Gümüş adaylığında DP Muratlı Belediye Başkanlığı'nı 'Bu Sefer Tamam' sloganıyla almak istediklerini ifade ederek “Ethem Gümüş'e halk tarafından büyük destek var. Merkez sağ seçmenin bundan sonra gerçek kaynak olan Demokrat Parti'ye yöneleceğinden de eminiz. Halkımızın DP belediyeciliğinin ne olduğunu görmesi gerekiyor. Tabi bu söylemlerimizin tek dayanağı kadirşinas halkımızdır. Halkımızın DP'ye ve Ethem Gümüş'e olan güven ve teveccühüdür” dedi.

AK PARTİ’NİN TRAKYA’DA SEÇİM KAZANMA ŞANSI YOK

AK Parti'nin Trakya'da seçim kazanma şansının olmadığını iddia eden Özen, seçim yarışında AK Parti'yi alternatif olarak görmediklerini söyledi. Özen; “Şimdiye kadar AKP'ye oy veren merkez sağ seçmen artık daha bilinçli. Partimiz bu seçim olması gereken yere gelecektir. Bu düşüncelerle tüm CHP ve AKP'ye oy veren vatandaşlarımızın bu dönem DP'ye seçim kazandıracağına inanıyoruz” dedi.

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10