"Kim seçilirse seçilsin, millete sırtını dönmesin"

Büyük Birlik Partisi'ne katılım dolayısıyla önceki gün saat 20.00'da partinin seçim bürosu olan Beyzade Çay Bahçesi'nde program düzenlendi.

Çerkezköy 14.02.2014 11:03:00 0

KİMSEYE YÜKSEKTEN BAKMADIK

Programda konuşan BBP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Turgay Şeker, önlerinde yerel seçimlerin olduğunu ifade ederek “Büyük Birlik Partisi’nde siyaset yapmak zor. Biz çocuklarımızın süt parasından kısıp siyaset yapıyoruz. Arkamızda localar ve devlet yok” dedi. 30 Mart’ta BBP’nin bayrağını belediyeye asacaklarını söyleyen Şeker “Belediyeye efendi değil, halka hizmetçi seçeceğiz. Biz kimseye yüksekten bakmadık. Alnımız ak” dedi. Partiye katılanlar adına konuşan Hülya Zaman da Büyük Birlik Partisi’ne katılmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, seçimlerin partiye ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

 

BELEDİYE BAŞKANI HALKIN MALIDIR

Kızılpınar Belediye Başkanı ve BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz da 2004’te Kızılpınar’da başlattıkları büyük birlik hareketini, 2014’te de Çerkezköy’de başlattıklarını ifade etti. Belediye başkanlığın makamının çok önemli olduğunu vurgulayan Korkmaz, “Belediye Başkanı halkın malıdır. Belediye Başkanları hizmetçidir. 2004’te Kızılpınar’da başlattığımız hizmetle 10 yıldır Kızılpınar’ın nereden nereye geldiğini herkes görüyor” dedi.

 

 

 

MİLLETE SIRTINI DÖNMESİN

Kim Başkan olursa olsun millete sırtını dönmemesini isteyen Korkmaz “Bu milleti hakir görmeyin. Sizi bu millet oraya getirdi. Bağlık Mahallesi’ndeki vatandaşları ziyaret ettik. Çocukların oyun oynayacağız parkların olmadığını söylüyorlar. 2004’te Kızılpınar da böyleydi. Ama bugün tüm mahalleler aynı hizmeti alıyor” dedi.

KENAR MAHALLELER BİR TARAFA ATILMIŞ

Çerkezköy’de kenar mahallelerin bir tarafa atıldığını ileri süren Korkmaz “Bağlık Mahallesi’nde doğru dürüst elektrik yok. Atacağınız oy çok önemli. Anne karnındaki bebekten mezardaki ölüye kadar herkesin bunda hakkı var” dedi. Belediye başkanlarının 5 yıl görev yaptığını ifade eden Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz “5 sene sonra yeniden halkın karşısına çıkacaksınız ve o milletten oy isteyeceksiniz. Sen 10 sene başkanlık yapmışsın, ne hizmet yaptın? ‘Ben kendime değil AK Parti’ye oy istiyorum’ diyorsun. O zaman başkanlık koltuğuna başbakanı oturtalım ve o hizmet yapsın. Partiye yük olma. Asalak olmayın, üretin, ortaya koyun. Milletin kalbine girin. Milletten alnınız ak olarak oy isteyin” dedi.

BENİM BAKANA İHTİYACIM YOK

İnsanların akın akın Büyük Birlik Partisi’nin etrafında toplandığını söyleyen Korkmaz “Kimse Faruk Korkmaz’ın bıraktığı eserlerden, girdiği gönüllerden dilemez. Faruk Korkmaz’ın başarısı görünmesin diye Kızılpınar’daki hizmetlerin açılışını yapmadılar. Benim bakana ihtiyacım yok. Benim milletime güvenim var. Herkes milletin sesine kulak versin. Millet makamdan kovulmasın, dövülmesin. Belediyenin kapıları milletime kapanmasın. Çerkezköy’de aç, susuz, aşsız, işsiz, mutsuz insan olduğu zaman Allah bana ve ekibime bunun hesabını sorar düşüncesi ile bu göreve talip olduk” dedi.

ALNIMIZ AÇIK, YÜZÜMÜZ AK

Çerkezköy için büyük projelerinin olduğunu dile getiren Korkmaz “Partimize katılanlar doğru yere geldi. Birlikte çalışalım Göğsünüzü gere gere bizim hizmetlerimizi anlatabilirsiniz. Bizim alnımız açık, yüzümüz ak” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10