Karadeniz "Seçimleri kazanmak için gün sayıyoruz"

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Önceki akşam saat 20.00'da Kapaklı Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziya

Kapaklı 18.02.2014 09:41:00 0
Karadeniz

YEREL SEÇİM PROVASINDA BİR GENEL SEÇİMDİR

Ömer Karadeniz ve partililer dernek Başkanı Bekir Atak ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Seçim İşleri Başkanı Tahir Eke, adayın açıklanmasının ardından kopmaların olacağına ilişkin birçok söylentinin geliştirildiğini belirterek “Belediye Başkan adayımızın belirlenmesinin ardından dağılma olmadı. Hepimiz bir aradayız. Hepimiz adayımızın arkasındayız” dedi. 30 Mart’ın Ak iktidarın Kapaklı ile tanışmasının resmi olacağını söyleyen Eke “30 Mart 2014 seçimleri sadece bir yerel seçimden ibaret değil. Yerel seçim provasıyla yapılacak bir genel seçimdir” dedi. 

 

 

 

 

SAHNEYİ VESAYETÇİLERE BIRAKMAYACAĞIZ

12 yıldır AK Parti’nin birçok ezberi bozuğunu söyleyen Eke “Bu iktidarımız birilerinin hoşuna gitmedi. 17 Aralık’ta AK Parti olarak postmodern bir darbe ile karşı karşıya kaldık. Daha önce askeri vesayet ve bürokratik vesayet ile gücümüzü kırmaya çalıştılar. ‘Bunların alnı secdeye deyiyor. Onları iktidardan alamayacağız. Bunları alnı secdeye deyen insanlarla imtihan edelim’ dediler. Bizim başbakanımıza Filistinli çocukların duaları yeter. Başbakanımız İslam toplumlarının umudu oldu. Artık bu sahneyi vesayetçilere bırakmayacağız” dedi.

 

 

 

 

OYLARINIZI BAŞKA PARTİLERE EMAET ETMEYİN

AK Parti’nin Kapaklı’da 2011 seçimlerinde oyunun yüzde 47 olduğunu, Karaağaç ve köylerle birlikte bu oranın yüzde 50’yi bulduğunu söyleyen Tahir Eke “30 Mart sadece bir yerel seçim değil. Oyları gidip tanıdığım diye başka partilere emanet etmeyin” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

KAPAKLI İHYA OLACAK

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz de konuşmasına “Memlekete isterim” şiiri ile başladı. AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı olarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın temsilcisi olarak halkın huzurunda olduğunu söyleyen Karadeniz “Bu bir yere seçim ama yerel seçimlerin ötesinde bir seçim. Ülkenin ve Kapaklı’nın geleceği için önemli. Bir mümin aynı delikten 2 defa ısırılmaz” dedi. Kapaklı İlçe olmasına rağmen köy görünümünde olduğunu dile getiren Ömer Karadeniz “Başbakanımız Tekirdağ’ı Büyükşehir, Kapaklı’yı da İlçe yaptı. Kapaklı yeniden inşa ve ihya olacak. Bunu ancak AK Partili bir başkan yapabilir. Başbakanımıza bir vefa borcumuz var. Bize düşen 30 Mart’ta Belediye binasına AK Parti bayrağını dikmek” dedi.

 

GÜN SAYIYORUZ

Seçimlerle ilgili hiçbir tereddütlerinin olmadığını ifade eden Karadeniz “Seçimleri kazanacağız. Bunun için inancımız da var imkanımız da. Ben hazırım, yol arkadaşlarım hazır. Biz sadece gün sayıyoruz” dedi. Yerel yönetimin 10 yıldır Kapaklı’da hiçbir hizmet yapmadığını ileri süren AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz “Biz kişileri değil, belediyecilik zihniyetini değiştireceğiz. Aktörleri değil senaryoyu değiştireceğiz. Belediyecilik AK Parti’nin işi. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

BU ASALAK YAPIYA SON VERECEĞİZ

Belediyeciliği bir hizmet olarak gördüğünü söyleyen Karadeniz “Belediyecilik bir iş olsa, o işi en ucuz, en kısa sürede ve en iyi şekilde yapacak kişiye verirsiniz. Biz en kısa sürede, en ucuza en iyi hizmetleri yapacağız” dedi. Birilerinin Kapaklı’nın ve belediyenin sırtından geçindiğini ileri süren Ömer Karadeniz “Bugünden sonra Kapaklı’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ak iktidar gelecek, siz kazanacaksınız. Bu asalak yapıya son vereceğiz. Allah bize siyasetten gelecek rantı nasip etmesin. Biz hizmeti Allah rızası için yaparız” dedi.

 

KAPAKLI’NIN 5 YILINI ÇALDIRMAYIN

Yapacakları hizmetler karşılığında arkalarında iz bırakarak gitmek istediklerini söyleyen Karadeniz “Biz bu işi makam ve mevki için yapmıyoruz. Ben Kapaklı’nın ve sizlerin hizmetkarıyım. Kapaklı’nın 5 yılını çaldırmayın. Size hizmet edecek adres belli. Denenmişleri gördünüz, 2.kez aynı çukura düşmeyin” diye konuştu. Kapaklı’yı modern bir kent yapacaklarını söyleyen AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz “Devletin tüm kurumları Kapaklı’ya gelecek. Kapaklı iktidarın gücünü hissedecek. Meşru bir güç varsa o da iktidardır, halkın oyuyla iktidara gelmiş AK Parti’dir” dedi.

 

LAF DEĞİL, İŞ ÜRETECEĞİZ

Kapaklı’da altyapı eksikliklerini tamamlayıp esas belediyecilik hizmetlerine başlayacaklarını söyleyen Karadeniz “Bizim güvencemiz Başbakanımız ve AK Parti. Yerel imkanlarla yapamadığımız projeleri iktidardan destek alarak yapacağız” dedi. Projelerinden de bahseden Karadeniz “Acilin yerine tam teşekküllü bir hastane yapacağız. Kapalı otopark projesini hayata geçireceğiz. Kültür merkezi projemiz var. Kültür merkezinin içinde tüm derneklerin de yeri olacak. Ayrıca ilçemize kapalı spor salonu yapacağız. Biz projelerimizi ile geleceğiz. Laf değil iş üreteceğiz” dedi. 

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10