"Bir başarı varsa, bu halkın başarısıdır"

Omurtak Caddesi üzerinde bulunan CHP irtibat seçim bürosunun açılışına katılan Çorlu Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Ünal Baysan 4'üncü defa Be

Çorlu 18.02.2014 12:11:00 0

BAYSAN’IN ŞAHSINDA OLAN BİR BAŞARI DEĞİL

Omurtak Caddesi üzerinde CHP irtibat seçim bürosunun açılışına Ünal Baysan'ın yanı sıra, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, Süleymapaşa, Marmaraereğlisi, Hayrabolu, Çerkezköy ilçe yönetimleri çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Ünal Baysan, seçimlerde 4'üncü aday defa olmasının sadece kendi başarısı değil, Çorlu halkının başarısı olduğunu ifade ederek “Bugün bir kişinin Çorlu gibi büyük bir yerde dördüncü defa aday olması ve muhakkak büyük bir farkla kazanacak olması sadece Ünal Baysan'ın şahsında olan bir başarı değildir. Bir başarı varsa Çorlu halkının başarısıdır” dedi.

 

 

 

ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ

Baysan, el ele, gönül gönüle çalışmalara devam ettiklerini dile getirerek “Sinoplu vatandaşlarımızla beraber mahallelerine kilit taşı döşedik. Orada bulunan 5 yaşındaki çocuk da taş taşıdı, 80 yaşındaki dedemiz de taş taşıdı. El ele gönül gönüle çalışmalarımıza devam ettik ve bu sene ki sloganımız da "El ele gönül gönüle" oldu. Çorlu büyüdüyse, Çorlu geliştiyse burada bulunan Sinoplu, Erzincanlı, Samsunlu, Ağrılı, Vanlı, Bursalı kısacası 81 İlden buraya gelen vatandaşlarımız ile büyüdü ve gelişti. Ben diğer partilerimizin başkan adaylarına da buradan başarılar diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından katılımcılar tarafından seçim bürosunun açılışı yapıldı.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10