ÇTSO modern görünüme kavuştu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi tarafından ÇTSO Hizmet Binası'nda yaklaşık bir buçuk ay önce başlatılan tadilat ve yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Çerkezköy 18.02.2014 18:19:00 0
ÇTSO modern görünüme kavuştu

HİZMET BİNASI YENİDEN DİZAYN EDİLDİ

ÇTSO, dün itibariyle yenilenmiş binalarında yeni yerinde hizmet vermeye başlarken, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. 26 Mayıs 2013’te yapılan oda seçimleri öncesinde üyelerine verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kozuva “ÇTSO’nun şeffaf ve kaliteli hizmet anlayışını pekiştirmek amacıyla işe hizmet binasını yeniden dizayn etmekle başladık. Böylece üyelerimiz ile yönetim ve personel arasındaki engelleri ortadan kaldırdık. ÇTSO Hizmet Binası’nda ‘Açık Ofis’ sistemine geçtik” dedi.

 

 

 

 

MECLİS SALONU YENİDEN DİZAYN EDİLDİ

Odanın hizmet binasında bulunan personel hizmet alanları, meclis salonu, konferans salonları ve başkanlık katında yapılan değişikliklerle açık ofis konseptine uygun hale getirildiğini belirten Süleyman Kozuva “ÇTSO'da hizmet birimleri başta olmak üzere, Meclis Salonu ve Başkanlık Katı da baştan sona yenilendi. Meclis Salonu, 36 kişiye göre yeniden dizayn edildi. Hali hazırda boş olan ÇTSO'nun üçüncü katı Başkanlık Katı olarak hizmet verecek. ÇTSO'nun birinci katında yer alan olan Genel Sekreter Odası, Eğitim ve Kalite Yönetim Birimi, Proje Geliştirme Birimi ve KOSGEB ile Avrupa İşletmeler ağı Birimi de açık ofis konseptine göre yeniden dizayn edildi. Oda Sicil Birimi, Ticaret Sicil Müdürlüğü, Mali İşler ve Halkla İlişkiler Birimi ise üyelerin kolay ulaşımı açısından giriş kata alındı” dedi.

 

 

 

 

YENİ YÜZÜNE KAVUŞTU

ÇTSO Hizmet Binasının 45 günlük çalışmanın ardından yeni yüzüne kavuştuğunu ifade eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “Odamızın inşasından bu yana kullanılmayan üçüncü kat, artık üyelerimizin hizmetine sunuldu. Bizim ÇTSO olarak önceliğimiz üyelerimizin memnuniyetidir” dedi. Kozuva, her zaman verdikleri hizmetin kalitesini bir adım ileriye taşımaya gayret ettiklerini söyledi. Kozuva, Meclis tarafından belirlenen İnşaat Komisyonu’nun, uzun süren çalışmalarının ardından ÇTSO Hizmet Binası’nın tadilatının Turuncu Mimarlık’a verildiğini hatırlatarak “Kısa sürede çok başarılı işlere imza attılar” diyerek tadilat süresince göstermiş oldukları çaba ve özveriden dolayı başta İnşaat Komisyon Başkanı Mimar Mehmet Aksoy’a ve diğer komisyon üyeleri, Mehmet Danyeli, Sinan Sifil, Metin Taşdelen ve İsmail Tezcan’a başarılı çalışmasından dolayı Turuncu Mimarlık’a ÇTSO yönetimi adına teşekkür etti.

 

 

 

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10