Diz şikayetiyle gitti, kemik kanseri olduğunu öğrendi

Çorlu'da diz ağrısı şikayetiyle doktora giden 14 yaşındaki çocuğun, yapılan muayene sonucu kemik kanseri olduğunu ortaya çıktı.

Çorlu 19.02.2014 15:13:00 0
Diz şikayetiyle gitti, kemik kanseri olduğunu öğrendi

YARDIM BEKLİYOR

Çorlu’da uzun süre diz ağrısı çeken Ş.S., ağrıya dayanamayınca geçtiğimiz yıl Ocak ayında hastaneye gitmeye karar verdi. Hastanede yapılan incelemeler sonucu romatizma tedavisi konulan genç kız, ağrıları tedavi süresince geçmeyince ailesi tarafından İstanbul'da bir hastaneye götürüldü. İstanbul'da yapılan kontroller sonrasında doktorlar, aileye kızlarının diz kapağında bir kist olduğunu ve bunun kemik kanseri hastalığı olduğunu söyledi. Hastalığının arkadaşları tarafından bilinmesini istemeyen Ş.S.'nin ailesi, kızlarının hastalığının tekrarlamasından korkuyor. Ergene'de esnaflık yapan baba, kendilerine uzanacak bir yardım eli ile hastane ve yol masraflarının karşılanmasını beklediklerini dile getirdi.

 

YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Çorlu Kahveciler Odası'na kayıtlı bulunan baba Hacı S., kızının diz ağrısı şikayeti üzerine bu hastalığın tanısının yapıldığını belirterek “Kendi imkanlarım ile kızımın tedavisine başladım fakat bu tedavi bizi ekonomik yönden çok sarstı. Çorlu Kahveciler Odası Başkanlığı öncülüğünde Çorlu Kaymakamlığı'nda kızımın tedavi masrafları için yardım kampanyası başlatıldı. Nisan 2013 tarihinde başlatılan kampanya 8 Mart 2014 tarihinde son bulacak” dedi. Kızın ameliyatının ardından Çorlu Kahveciler Odası işbirliği ile kampanya başlatan Çorlu Kaymakamlığı, 1 yıl boyunca kızın masrafları için yardım topladı. 8 Mart tarihinde sona erecek kampanya hakkında üyesi için mesaj yayınlayan Çorlu Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz, vatandaşların genç kızın adına açılan hesaba yardımda bulunmalarını istedi.

 

İHA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10