Kaymakam Kubilay kurumları ziyaret ediyor

Çerkezköy'de geçtiğimiz yıl göreve başlayan Kaymakam Metin Kubilay, kurumlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Çerkezköy 21.02.2014 10:38:00 0
Kaymakam Kubilay kurumları ziyaret ediyor

İLK ZİYARET SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİNE

Önceki gün de Sosyal Güvenlik Merkezi’ni ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Müdür Yücel İnce ve Müdür Yardımcısı M.Hakan Yıldırımhan tarafından karşılandı. Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezi’nin vermiş olduğu hizmetler ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler alan Kubilay, müdürlüğe ait tüm birimleri personelleriyle beraber ziyaret ederek incelemelerde de bulundu.

 

 

 

 

DAHA BÜYÜK BİR BİNAYA İHTİYAÇ VAR

Kaymakam Kubilay, vatandaşlarla da sohbet ederek verilen hizmetlerden memnuniyetlerini ve şikâyetlerinin olup olmadığını sordu. Kubilay, daha büyük hizmet bir binasına ihtiyaç olduğunu, bununla ilgili girişimlerde bulunulacağını belirterek “Yapılan hizmetlerden dolayı kurum müdür ve personelini tebrik ediyor, çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

 

 

 

VATANDAŞLARLA DA GÖRÜŞTÜ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Sosyal Güvenlik Merkezi’nin ardından İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak ile görüştü. Çalışmaları inceleyen Kubilay, İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar hakkında da İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak’tan bilgi alan Kaymakam Metin Kubilay, müdürlüğe ait diğer birimleri de ziyaret etti. Sağlık hizmeti için bekleyen vatandaşlarla da görüşen Kubilay yapılan hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu. Toplum Sağlığı Merkezini ve Aile Hekimlerini de ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, sağlık personelinin çalışmalarını takip etti. Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kubilay, başarılı çalışmaların devamını temenni etti.

 

 

 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10