Huzurevi yönetiminden hayırlı olsun ziyareti

Çorlu Huzurevi yönetimi, önceki gün Çorlu Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği yeni dönem yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çorlu 21.02.2014 16:36:00 0
Huzurevi yönetiminden hayırlı olsun ziyareti

PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ.

Çorlu Huzurevi Müdürü Erol Menekşe, Müdür Yardımcısı Meryem Karahan, Yaşlı Temsilcisi Mehmet Özden, Hamdi Doyran, Tuğrul Özkan ve Emine Balcı, Çorlu Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ramadan Cesur, Başkan Yardımcısı İsmet Orta ve Sayman Mehtap Petek’i dernek ofisinde ziyaret etti. Çorlu Huzurevi Müdürü Erol Menekşe, Çorlu Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği yeni dönem yönetim kuruluna hayırlı olsun diyerek başarı dileklerini sundu. Çorlu Huzurevinde yapılmakta olan faaliyetler ve yapılacak olan projelerden bahsetti.

 

KOCAMAN BİR AİL

Yaşlı Temsilcisi Mehmet Özden, Çorlu Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği yönetiminden ihtiyaç ve beklentilerini belirtti. Çorlu Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ramadan Cesur, "Çorlu Huzurevi yönetimini derneğimizde ağırlamaktan memnunluk duyduk. Yeni dönem yönetim kurulu olarak, Çorlu Huzurevinde yaşayan yaşlılarımızın huzur ve refahı için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bizler hep birlikte kocaman ve mutlu bir aileyiz." dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10