Önsel "Hizmet nasıl yapılır göstereceğiz"

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayları, MHP Ordu Çaydere Belediye Başkan Adayı Osman Karademir ve partililer Ã

Çerkezköy 23.02.2014 12:58:00 0
Önsel

ÇERKEZKÖY’Ü YÖNETMEYE TALİP OLDUK

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Rahmi Uzun, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel ve MHP Çaydere Belediye Başkan Adayı Osman Karademir’e destek sözü verdi. MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon da, MHP olarak Koray Önsel başkanlığında bir kadro ile Çerkezköy’ü yönetmeye talip olduklarını belirterek “Sizin desteklerinizle inşallah kutlamalara 30 Mart’ta belediyede devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

EN GENÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYIYIM

MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel de Türkiye’nin en genç Belediye Başkan Sdayı olduğunu ve seçilirse de ülkeni en genç belediye başkanı olacağını söyledi. Çerkezköy’de MHP rüzgarı estiğini söyleyen Önsel “Salı günü listemizi İlçe Seçim Kurulu’na sunduk. Listemizde her memleketten, her meslek grubundan arkadaşlarla bir araya gelmeye çalıştık. Orduluları temsilen de Mehmet Başaran var. İnşallah belediyeyi yönetmeye talibiz” diye konuştu.

 

 

 

 

HİZMET NASIL YAPILIR GÖSTERECEĞİZ

Çerkezköy’ün 81 ilden vatandaşın yaşadığı kozmopolit bir yerleşim yeri olduğunu söyleyen Önsel “Gayemiz burada mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamak. Projelerimizi oluşturuyoruz” dedi. Çerkezköy’ün en büyük sıkıntısının buradaki vatandaşların vaktini burada harcayamaması olduğunu söyleyen Önsel “Çerkezköy’de sosyal imkan yok. Vatandaşlar izin günlerinde Çerkezköy’e en yakın Çorlu’ya gidiyor. Paralarını da orada harcıyorlar. Bu durumdan Çerkezköy esnafı da mağdur oluyor. Bize görev nasip olduğu zaman hizmet nasıl olurmuş göstereceğiz. Yaşamaktan gurur duyacağımız bir Çerkezköy yaratmayı hedefliyoruz” dedi.

 

BORUYU SUÇLU BULDULAR

Bugünkü Çerkezköy ile yarınki Çerkezköy arasındaki farkı bir yıl içinde göstereceklerini ifade eden Önsel “Çerkezköy Belediyesi’nin eski parayla 80 trilyon borcu var. Vergi yüzsüzlerinde birinci sırada, özel ve kamu kurumlarına borçlar sıralamasında birinci sırada. Çerkezköy’de su kesintileri oluyor. Biz bunu söyleyince paslı vanayı bahane ettiler, boruyu suçlu buldular” dedi.

 

PROJELERİMİZİN TANITIMINI YAPACAĞIZ

Mart ayı başında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Çerkezköy’e geleceğini söyleyen Önsel “Onun gelişinde projelerimizin tanıtımını da yapacağız. Son yapılan anketlere göre parti olarak en ön sıradayız. Gençliğimize, eğitimimize, tecrübelerimize güvenerek daha çok çalışmak istiyoruz” diye konuştu.  MHP Çaybaşı Belediye Başkan Adayı Osman Karademir de Ordunun büyükşehir olduğunu ve Çaybaşı’nda beldeler ile köylerin kapatıldığını belirterek “Kimsenin burnu bile kanamadan sağlıklı ve huzurlu bir seçim süreci geçmesini arzu ediyorum” dedi. 2009 seçimlerini 35 oyla kaybettiğini söyleyen Karademir “30 Mart’ın ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Koray kardeşime de başarılar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından MHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayları tek tek kendilerini tanıttı.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10