Dinç, projelerini açıkladı

Çerkezköy'de "Genel Başkanların Değil, Halkın Adayı" sloganıyla bağımsız Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Ekrem Dinç, dün Kızılpınar'da seçim irtibat b?

Çerkezköy 23.02.2014 19:47:00 0
Dinç, projelerini açıkladı

VATANDAŞA HER ZAMAN AÇIK OLACAK

Açılışta konuşan Ekrem Dinç, kendisini bu süreçte yalnız bırakmayan hemşerilerine ve ailesine teşekkür etti. Bir siyasi partiden aday olunabilmesi için 2 sınavdan geçilmesi gerektiğini ifade eden Dinç “Bunlardan ilki Ankara’da dayınız olması gerekiyor. 2’ncisi ise siyasi partinin ilçe teşkilatında siyasi pazarlıklara gireceksin. Eğer bunu da geçersen aday gösterilirsin. Fakat ben, tüm bu pazarlıkların dışında kalarak bağımsız bir şekilde aday oldum. Şayet seçilirsem, Çerkezköy Belediyesi’nin kapıları, yandaşa değil, vatandaşa her zaman açık olacak” diye konuştu. 

 

 

 

 

STK’LARLA KOORDİNELİ ÇALIŞACAĞIZ

Dinç, Çerkezköy’ün tüm kaynaklarının vatandaş için eşit bir şekilde kullanılacağını dile getirerek “Mevcut yönetimler, altyapı, su ve yol sorunlarını bu zamana kadar çözemedi. Eğer seçilirsem ilk işim bu sorunları çözmek olacak. Mahalle komisyonları kuracağız. Yıllardır Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikaların atıklar nedeniyle ciddi sağlık sorunları yaşadık. Eğer seçilirsem ilk işim halkın sağlığını tehdit eden tüm sorunları ortadan kaldırmak olacaktır. Bu kapsamda ilçedeki STK’lara koordineli bir şekilde çalışacağız” dedi.

 

 

 

 

ÇİFTÇİLERE GEREKEN KOLAYLIKLAR SAĞLANACAK

Çerkezköy Belediye Başkanlığına seçilmesi halinde çiftçilere gereken tüm kolaylıkları sağlayacağını söyleyen Ekrem Dinç “Ailelerimzin güzelce vakit geçirebileceği park alanları oluşturacağız. Daha ucuz elektrik kullanımı için Rüzgar Elektrik Santralleri inşa edeceğiz. Bu santral kendisini 1 yılda amorte edecektir. Engelli doğmak suç değil. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına göz yummak büyük bir suçtur. Seçilmem halinde engellilerimize özel sosyal yaşam alanları oluşturacağıma söz veriyorum” diye konuştu.  Çerkezköy genelindeki kimsesiz vatandaşlar için barınma ve aş evi kurma projesinin olduğunu söyleyen Dinç “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçerek tüm okullara birer özel güvenlik görevlisi tahsis edilmesini sağlayacağım. Bu saydıklarım hayal ürünü değildir. Eğer istenilirse bal gibi de yapılabilir. Diğer Belediye Başkan Adayları bugüne kadar ‘projelerim var’ diyerek meydanlarda dolaştı. Madem projeleriniz vardı da, bu zamana kadar neredeydiniz. Zaten 10 yıldır burayı siz yönetmiyor muydunuz?” dedi. Açılışın ardından Ekren Dinç ve destekçileri konvoy eşliğinde Çerkezköy sokaklarında adeta şov yaptı.

 

 

 

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10