Tanyeri "Çözmezlerse Çerkezköy'de servis sektörü bitecek"

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, Pazar günü dernek binasında basın toplantısı yaptı.

Çerkezköy 24.02.2014 16:31:00 0
Tanyeri

KORSANLA MÜCADELE EDİYORUZ

Başkan Yardımcısı Aşkın Gündoğan ve yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte açıklama yapan Tanyeri, servisçilerin çok zor durumda olduklarını ve son günlerini yaşadıklarını ifade etti. Dışarıdan ilçeye gelen servis araçlarıyla mücadele etmekte zorlandıklarını söyleyen Tanyeri “Bu konuya yetkililer bir an önce el atmalı, eğer yetkililer bu sorunumuzu çözmezlerse Çerkezköy’de servis sektörü iyice bitecek” dedi. Derneğin dört ay önce kurulduğunu ve o zamandan bu yana korsan servis araçlarıyla mücadele ettiklerini söyleyen Tanyeri “Bu konuda epey bir yol kat ettik. Belediye Başkanımız Ali Ertem’in her konuda desteğini gördük ve görüyoruz. Destekleri nedeniylede kendisine teşekkür ediyoruz. Ancak yine de korsan  çalışan servis araçları var. Onların da sıkı takip edilmesi gerekiyor” dedi.

 

 

 

 

KORSANLAR BİZİ BALTALIYOR

Bu konuyu da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e ilettiklerini söyleyen Tanyeri “Bizler Çerkezköy’de ikamet ediyoruz. Burada kazanıp buradan ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz. Vergimizide buradaki Vergi Dairesine veriyoruz. Bizi baltalayan en büyük etkenlerden biri dışarıdan gelen servis araçlarının olması ve korsanlardır. Bizler, Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak derneğimiz çatısı altında bulunan üyelerimizin ekmeğinin peşindeyiz. Hepimiz akşam olduğunda çoluk çocuğumuza ekmek götürememe endişesi içindeyiz” diye konuştu.

 

SERVİSÇİLER SON GÜNLERİNİ YAŞIYOR

İşverenlerin de dernek çatısı altında hizmet eden servislerle çalışmalarını istediklerini söyleyen Tanyeri “Madem ki yeri geldiğinde hepimiz Çerkezköylüyüz, Çerkezköy ruhunu bir birimize aşıyalım diyoruz. Bu da birbirimizle alışveriş yaparak olacaktır. O zaman Sanayi kuruluşlarımızdan ricamız bizleri tercih etmeleridir. Biz onların her zaman hizmetindeyiz” dedi.

 

YARDIM BEKLİYORUZ

Araçlarının hepsinin yeni olduğunu söyleyen Başkan Fikret Tanyeri “Bakımları haftalık ve aylık olarak muntazam yapılıyor. İçimizde evine ekmek götüremez durumda olan arkadaşlarımız var. Birçoğumuzun benzinciye ve tamircilere borcu var. Borçlarımızı dahi ödeyemiyoruz. Bu nedenle servisçiler olarak son günlerimizi yaşıyoruz. Sorunlarımızın giderilmesi için yekili makamlarımızın yardımlarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10