Amasyalılar dernek çatısı altında buluştu

Çerkezköy'de yaşayan Amasyalılar dernek çatısı altında bir araya geldi. Çerkezköy Amasyalılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği faaliyetlerine başladı.

Çerkezköy 24.02.2014 16:35:00 0
Amasyalılar dernek çatısı altında buluştu

ARTIK AMASYALILARIN DA DERNEĞİ VAR

Kurucu Başkanlığını Ali Çelik’in yaptığı Çerkezköy Amasyalılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yüzbaşı Sokak No: 12’de faaliyetlerine başladı. Çerkezköy Amasyalılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Çelik, derneğin 13 Şubat tarihinden itibaren aktif olarak faaliyete geçtiğini ifade ederek “Derneğimizin yönetiminde ise Başkan yardımcılığında Abdullah Altundaş ve Caner Çelik, muhasip üyede Ömer Apaydın, Sekreter Süleyman Saydam, üyelerde ise Metin Altundaş ve Ali Sel yer alıyor” dedi.

 

 

 

 

TÜM İLÇELERİ KAPSAYACAK

Çelik, 9 Mart Pazar günü dernek üyeleri ve hemşerileri ile yeni dernek binasında birlik beraberlik toplantısı yapacaklarını ifade ederek “Çerkezköy’de 20 yıldır ikamet ediyoruz. Derneğimiz olmadığından dolayı içimizde bir burukluk vardı. Çok şükür derneğimizi kurduk. Bütün üyelerimizin sıkıntılarını dinlemek ve sosyalleşmek için bu derneği kurduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Dernek olarak tabela derneği değil, hizmet derneği olacağız” dedi. Derneğin Amasya’nın bütün ilçelerini kapsayacağını söyleyen Çelik, ilerleyen dönemlerde hemşerilere sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunacaklarını söyledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10