Ayas da GMKP Muhtarlığına aday

Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 25 yıl hizmet ettikten sonra emekliye ayrılan Ahmet Ayas, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarlığı'na adaylığını açıkladı.

Çerkezköy 25.02.2014 13:31:00 0
Ayas da GMKP Muhtarlığına aday

MAHALLE SAKİNLERİNE HİZMET ETMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM

Ülkemizde ve ilçemizde yaşanmakta olan Yerel seçim süresince Belediye Başkanlığı, Meclis Üyeliği Seçimlerinin yanı sıra yerel yönetimlerde hizmetin önemli halkalarından birinin de mahalle muhtarlığı olduğunu ifade eden Ayas “Mahallemizi temsilen 20 yıl muhtarlık görevini başarı ile yürüten Şükrü Dumanlar’ın bu görevini bırakmasının ardından 25 yıllık başarılı memurluk hayatımın son 7 yılını (1998-2004) Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Terör-Güvenlik Büro Amirliği’nde tamamlayarak emekli olan bir mahalle sakini olarak mahalleme ve Çerkezköy’e hizmet etmek için muhtarlığa aday oldum” dedi.

 

HİZMET SÖZÜ VERDİ

1963 yılında Kırklareli Vize’de ilçesinde doğan, ilk, orta, lise tahsilini İstanbul’da tamamladıktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümünü bitiren Ayas, 25 yıl Emniyet Teşkilatının değişik kademelerinde sırasıyla Elazığ, Diyarbakır, Adıyaman, Eskişehir ve Tekirdağ’da görev yaptı. 1998’de Çerkezköy’de başlayan polislik görevinden 2004 yılında emekli olan ve 16 yıldır eşi ve ailesi ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yaşayan Ayas, edindiği devlet terbiyesi ile azalarıyla oluşturacağı kurumlar arası koordinasyonla mahalle sakinlerine 7 gün 24 saat hizmet sözü verdi. Ayas “Şayet seçildiğim takdirde azalarımın tamamı ile iyi günde ve kötü günde siz mahalle sakinlerinin yanında olacağım” dedi. Ayas’ın aza listesinde Murat Keskin, Seyfi Er, Abdullah Horay, Zeki Demirkıran, Murat Kuru, Sabit Duman, Mehmet Kenar, Bilal Sayılır yer alıyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10