Yeşil "Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık"

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini yürüten Alaettin Demirbağ'ın istifasının ardından bir süre ilçe başkanlığı görevini vekaleten yürüten Selda Yeşil, önceki

Çerkezköy 28.02.2014 10:43:00 0
Yeşil

ELİMİZDEN GELDİĞİNCE HİZMET ETTİK

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte açıklama yapan Yeşil “Bizler AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince gelecek nesilleri daha iyi nasıl yaşatabiliriz, ülkemizi çağdaş, medeni ülkeler seviyesine, hatta daha ilerisine nasıl götürebiliriz düşüncesiyle hareket ettik. Bu uzun yolculukta elbette ki eksiklerimiz ve hatalarımız olmuştur. Bunların yanı sıra çorbada bir kaşık tuzumuzun olması bizi mutlu eder. Bazen siz bazı şeyler yanlış görebilirsiniz. Bazen haksızlıklara uğrayabilirsiniz, bazen de siz de haksızlık yapabilirsiniz. Yüce rabbim neyin şer, neyin hayır olduğunu zaman içinde bize mutlaka gösterir. Mesele bunun sonuçlarını samimiyetle bekleyerek kendiniz, çevreniz, hizmet ettiğiniz partiniz ve ülkeniz için hayır mı, şer mi olduğunu bekleyerek tahammül edebilmektir” dedi.

 

HİÇE SAYDIKLARI İÇİN KIRGINIZ

Bu ülkeyi geleceğe taşımak için, yeni Türkiye için en doğru yerin AK Parti olduğuna inanarak bu yola çıktıklarını ifade eden Yeşil “Tercihler farklı olabilir, ancak düşüncemiz ve yolumuz asla değişmedi ve değişmeyecektir. Sizlerle bir arada olmak her zaman bizi mutlu etti. Yeni başkana ve yeni yönetime başarılar diliyorum. Eski yönetimde yer alan arkadaşlarımız ile birlikte parti için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi. Yeşil “yeni yönetimde eski yönetimden arkadaşların yer alıp almayacağı Yeni İlçe Başkanımızın inisiyatifine kalmış bir durumdur. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bu bayrağı alnımızın akıyla taşıdık” diye konuştu. AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Ferhat Yegin de, bu partiye uzun yıllar hizmet eden partililerin görüşünün alınmadığını belirterek “Yani tabanı hiçe saydıkları için kırgınız. Yeni İlçe Başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Biz her şeye rağmen inadına AK Partiliyiz, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10