Samsunlular 'CHP' diyor

Seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Çerkezköy'e gelen CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, akşam saat 19.30'da Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanı

Çerkezköy 28.02.2014 12:33:00 0
Samsunlular

İLK DERNEK ZİYARETİ SAMSUNLULARA

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, ziyarette yaptığı konuşmada Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak’ın derneği ilk kez ziyaret ettiğini belirtirken, dernek başkanı Enver Bayram da siyasi partilerin Samsunlular Derneği’ni mercek altına aldığını ifade etti. Daha önceki konuşmalarında ‘siyasetçiler siyaset, dernekler de dernekçilik yapsın’ dediğini anımsatan Bayram “Sonrasında ise gerek yönetimim gerekse üyelerimizin görüşleri doğrultusunda taraf oldum. Allah izin verirse Belediye Başkan Adayımız Vahap Akay başkanlığında CHP bayrağını Çerkezköy Belediyesi’ne dikeceğiz” diye konuştu.

 

 

 

 

KIZI VAHAP AKAY ALDI

Önceki konuşmalarında ‘Biz gelinlik kızız. Adaylar da damat adaylarıdır. Çerkezköy için yapmayı planladıkları projelerle bizi kandırmaya çalışacaklar. Fakat bu gelini almak isteyen tüm sülale ile görüşecek’ dediğini anımsatan Bayram “Vahap Akay tek başına geldi ve tüm sülale ile görüşerek kızı aldı. Vahap Akay’ın oluşturduğu listenin temizliğine inandığım için onun yanında yer aldım” dedi. Bayram, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak’ın Çerkezköy’deki ziyaretlerde gösterdiği performansa hayran kaldığını ifade ederek “Sabah 8’den akşam 6’ya kadar çarşıda elini sıkmadık insan bırakmadı” diye konuştu.

 

 

 

 

DERNEĞİ ARKA BAHÇELERİ OLARAK GÖRMESİNLER

Sadece CHP’lilerin de tüm Çerkezköy’ün partisi olacaklarını söyleyen Bayram, Vahap Akay da dahil hiçbir siyasinin Samsunlular Derneği’ni arka bahçeleri olarak görmemesini isteyerek “Diğer siyasi partiler de buraya gelecek. Üyelerimize kendilerini ve projelerini anlatacak. Fakat ben bu esnada burda bulunmayacağım” diye konuştu. Gelinin sonunda evlenmeye karar verdiğini söyleyen Bayram “Kendine göre bir damat adayı buldu. Sözü yaptık. Yakında Meclis Üyesi Aday Tanıtım Tolplantısı’nda nişanımızı yapacağız. 30 Mart akşamında da düğünümüzü yapacağız. Hepinizi düğünümüze bekliyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

ÇERKEZKÖY’ÜN KADERİNİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay da Çerkezköy’ün kaderini değiştirmek için yola çıktıklarını dile getirerek “Enver Bayram gücümüze güç kattı. Hiçbir şaibesi olmayan yeni bir liste ile karşınıza çıkacağız. Çerkezköy’ü 10 yıldır kısırlaştıran anlayıştan kurtarmak için yola çıktık. Bu, ‘birlikte yönetim’ anlayışıdır. Çerkezköy’ü çamurlu ve karanlık sokaklardan kurtarmak amacındayız” dedi.  Akay, Çerkezköy halkının yaşadığı sıkıntıların farkında olduğunu belirterek “Bugün genç kardeşlerim spor için Kapaklı’ya gitmek zorunda kalıyor. Bizim sadece Çerkezköy kabuğunu kırsın daha da gelişsin istiyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

ÇERKEZKÖY’Ü HAYATA DÖNDÜRMEK İÇİN DESTEK BEKLİYORUZ

“Koltuk sevdasıyla değil, Çerkezköy sevdasıyla yola çıktık” diyen Akay, “Bu süreçte bazı arkadaşlar koltuk sevdası yüzünden telaşa kapıldı. Birilerinin 10 yıllık ortaklığı, bugün aşikar hale geldi. Bunların hepsiyle önümüzdeki dönem hesaplaşacağız” şeklinde konuştu. Akay, Çerkezköy’ün önümüzdeki dönem 700 milyon TL bütçeli Büyükşehir Belediyesi’nden büyük beklentileri olduğunu ifade ederek “Çerkezköy Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi uyum içinde çalışmalıdır. 2014-2019 Çerkezköy için umut dönemi olacak. Biz Çerkezköy’ü hayata döndürmek için sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

 

SAMSUNLULAR HİÇBİR PARTİNİN ARKA BAHÇESİ OLMAYACAK

 “Siz yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı anlatın. Halk ona göre karar versin” Diyen Akay, Belediye Başkanı Ali Ertem’in Başbakan’ın gölgesine sığındığını belirtti. Ziyarette konuşan CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak da 2 yıldır Büyükşehir Belediyeciliği ile ilgili çalışma yaptığını dile getirerek “Türkiye’de 30 Büyükşehir var. Bundan sonra nüfusu en az 750 bin olan tüm iller Büyükşehir olacak. Tekirdağ’da yeni ilçeler oluştu. 257 köy 23 belde mahalle oldu. Şehrin tamamı Büyükşehir Hizmet alanı’na girdi. Çerkezköy Tekidağ’ın en büyük üçüncü ilçesi konumunda. İlçe nüfusunun yüzde 8’ini Samsunlular oluşturuyor. Fakat biliyoruz ki Samsunlular hiçbir partinin arka bahçesi olmayacak” diye konuştu.

 

İDDİALI KONUŞTU

Albayrak Vahap Akay’ın Çerkezköy’ün 13’üncü Belediye Başkanı, kendisinin de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ilk Belediye Başkanı olacağını iddia eden Albayrak “Ben Enver Bayram kardeşimi de Büyükşehir’de görmek istiyorum. Bunun için Çerkezköy’den en az yüzde 60 oy almamız gerekiyor. Çerkezköy 2 dönemdir aynı başkan ve siyasi parti tarafından yönetiliyor. İlçenin geldiği nokta ortadadır” dedi. Çerkezköy’ün yeteri kadar hizmet alamadığını savunan Albayrak ayrıca Çerkezköy’de iki kez de üst üste sel felaketi yaşandığını söyledi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 

  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10