Karadeniz "Kapaklı hak ettiği hizmeti alamadı"

AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları tarafından dün saat 15.00'da Kapaklı Düğün Salonu'nda "Kadınlarla Buluşma" programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıâ€??

Kapaklı 28.02.2014 17:27:00 0
Karadeniz

EN KUTSAL VARLIK İNSANDIR

Programda konuşan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz diğer siyasi partilerin salonlarda program yapmaya çekindiğini ileri sürerek“Bizim hiçbir zaman böyle bir sıkıntımız olmadı” dedi. Karadeniz, kâinattaki en kutsal varlığın insan olduğuna dikkat çekerek “Bu nedenle insana hizmet en kutsal vazifedir. Biz bu nedenle sizlere hizmete talip olduk. Tek beklentimiz ise şu mavi gökkubbede hoş bir seda bırakmaktır. İnsanların hayır duasını almaktır” diye konuştu.

 

 

 

 

MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Kapaklı halkına hizmetin kendisi için bir şeref olduğunu ifade eden Karadeniz, şimdiye kadar Kapaklı halkının kandırıldığını iddia ederek “Hak ettiğiniz hizmeti size sunmadılar” dedi. Karadeniz, millete hizmet yolunda yürürken kendilerine çelme takmaya çalışan şer odakları olduğunu ifade ederek, bunlara müsaade etmeyeceklerini söyledi.

 

YAPMAYACAĞIMIZI KENDİLERİ DE BİLİYOR

Kapaklı Belediye Başkan Adaylığı’nı açıkladığı gün, Kapaklı’da da şer odaklarının harekete geçtiğini ifade eden Karadeniz “Bunlar bizi belediyeye sokacak mı? Bunlar sadece belli bir zümreye mi hizmet edecek?” gibi sorularla halkın kafasının karıştırılmaya çalışıldığını savunarak “Bunlar kara propaganda yapmaya çalışıyor. Biz alnı secdeye değen, kadere inanan insanlarız. Bizim böyle bir şey yapmayacağımızı kendileri de biliyor” dedi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10