Freni patlayan araç elektrik direğine çarptı

Cengiz Topel Caddesi'nde önceki akşam saat 18.30 sıralarında bir ambalaj atığı toplama aracı, freninin paylaması sonucu Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi önünde bulanan elektrik direğine çarptı.

Çerkezköy 28.02.2014 17:31:00 0
Freni patlayan araç elektrik direğine çarptı

DİREKSİYONU KIRDI

Cengiz Topel Caddesi’nden Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Durmuş Pişkin’in kullandığı 59 TR 103 plakalı ambalaj atağı toplama aracının frenleri boşaldı. Sürücüsü Pişkin, Atatürk Viyadüğü’nde yaşanabilecek faciayı önlemek için kamyonun direksiyonu kırarak ilk önce trafik tabelasına ardından ise elektrik direğine çarparak aracı durdurabildi. Kazada Pişkin hafif yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen Tredaş ekipleri elektriği keserken, trafik ekipleri ise kaza yerinde geniş güvenlik önlemi aldı.

 

 

 

 

İSTASYON MAHALLESİ’NE ELEKTRİK VERİLEMEDİ

Olayın ardından İstasyon Mahallesi’ne üç saat elektrik verilemedi. Kazanın şokunu üzerinden atamayan araç şoförü Durmuş Pişkin, Cengiz Topel Caddesi’nden inerken aracın frenlerinin tutmadığını anladığını ifade ederek “Aşağıda köprü üzerinde araçların yoğunluğunu görerek olası bir faciaya mehil vermemek için yolun yan tarafında bulunan direğe çarparak durabildim. Allah’tan kimseye bir şey olmadı” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10