Önsel "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır"

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, önceki gün saat 10.00'da Çerkezköy Kuzey Kafkas Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ve üyeleri ile kahvaltıda bir

Çerkezköy 3.03.2014 10:31:00 0
Önsel

ÇERKEZKÖY’E HAYIRLI OLSUN

Kahvaltıya MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, belediye meclis üyesi adayları, dernek başkanı Mahmut Göçmez ile partililer ve dernek üyeleri katıldı. Dernek başkanı Mahmut Göçmez, kahvaltıda yaptığı konuşmada 30 Mart seçimlerini Çerkezköy’e, Tekirdağ’a ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

 

 

HİÇBİR PARTİNİN ARKA BAHÇESİ DEĞİLİZ

Daha önce tüm siyasi partilere eşit mesafede olacaklarını söylediklerini anımsatan Göçmez “Ama bazıları bizi arka bahçesi olarak görüyor. Biz hiçbir partinin arka bahçesi değiliz. Kafkas kökenli arkadaşlarımız bunlara gereken cevabı verecektir” dedi. 

 

 

 

 

BELEDİYEYİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon da 30 Mart seçimlerinde MHP’de Koray Önsel başkanlığındaki temiz, dürüst ekip kurup yönetime talip olduklarını ifade etti. Seçimleri kazanmak için çalışacaklarını söyleyen Tefon “Sizin yardımlarınızla inşallah belediyeyi birlikte yöneteceğiz” dedi. Çerkezköy Belediye ski Başkanlarından Remzi Garip’in AK Parti’ye geçmesi konusunda da isim vermeden gönderme yapan Tefon “Geçmişte birbirlerine hakaret edenler şimdi bir araya geliyor. Halk bunu gördü. Biz 30 Mart’ta belediyeyi aldığımızda nasıl bir belediyecilik yapacağımızı göstereceğiz. Biz belediyeye talip olduk. İnşallah bu makamı bize teslim edersiniz” diye konuştu.

 

 

 

 

PROJELERİMİZİ OLUŞTURDUK

 MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel de dernek üyelerine kendisini tanıttı. Türkiye’deki en genç belediye başkan adayı olduğun ve göreve gelmesi halinde de en genç belediye başkanı olacağını söyleyen Önsel “30 Mart’a hazırlanırken ev ev, kapı kapı dolaşıyoruz. Nelere ihtiyaç olduğu konusunda analizler çıkardık. Bu analizler doğrultusunda da projelerimizi oluşturmaya çalıştık” dedi.

 

 

 

 

GEÇMİŞİMİZDE HİÇBİR ŞAİBE YOK

Amaçlarının mutlu, huzurlu, sağlıklı bir şekilde yaşamak olduğunu belirten Önsel projelerini de anlattı. Meclis üyesi adaylarını da belirlediklerini ifade eden Koray Önsel “Geçmişimizde hiçbir şaibe yok. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu. Mahallelerde ücretsiz şehir parklarında çalışan anneler için ücretsiz kreş projelerinin olduğunu dile getiren Önsel “Çerkezköy Belediyesi’nin yaklaşık 80 milyon TL borcu var. Vergi yüzsüzlerinde, SGK’ya borcu olan kurumlar arasında ilk sırada. Ben ve benden önceki ilçe başkanımız yanlışları dile getirmeye çalıştık. Huzurevinin özel okula dönüştürülmesi konusunda çalışmalar yapılmıştı. Oranın kamuya bağışlanması gerektiğini söylemiştik. Çerkezköy’de huzurevine ihtiyaç olmadığını söyleyen belediye başkanı şimdi kendisi huzurevi yapma vaadinde bulunuyor” dedi.

 

 

 

 

GEREKLİ MUHALEFETİ YAPTIK

Çerkezköy’de gerekli muhalefeti yaptıklarını söyleyen Önsel “Paralı otopark konusunda eski ilçe başkanımız davasını açtı ve kazandı. İcraatları değerlendirmenizi ve kararınızı ona göre vermeniz istiyoruz” diye konuştu. Belediye Eski Başkanlarından Remzi Garip’in AK Parti’ye geçmesi konusuna da gönderme yapan Koray Önsel “Garip gurabanın yanında olduğunu söyleyen yönetimin, bugün hangi garip gureba ile yola çıktığını iyi analiz edin” dedi.

 

KANSERLE MÜCADELE BİRİMİ KURULACAK

Çerkezköy’de kültür merkezi yaparak burada derneklere yer vereceklerini ve derneklerin kaynaşmasına katkıda bulunacaklarını dile getiren Önsel “5 Mart’ta genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Çerkezköy’e gelecek. O gün ilçe teşkilatımızın yanındaki seçim bürosunun açılışını gerçekleştireceğiz ve projelerimizi de tanıtacağız” dedi. Üniversite ve OSB ile kanserle mücadele birimi kuracaklarını söyleyen Önsel “Bu kanserle mücadele biriminde belli aralıklarla taramalar yapacağız. Bir kanser hastasının devlete maliyeti 200 bin TL. Hem vatandaşlarımızın sağlığını korumak hem de devletin üzerindeki bu yükü hafifletmek için hem fabrikalara müdahalede bulunacağız hem de dereleri ıslah edeceğiz” diye konuştu.

 

GÜÇLÜ ŞEHİR PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Yeni sanayi sitesi projelerinin de olduğunu dile getiren Önsel “İskele bizden boya sizden projesi ile binaların yalıtımını yapacağız. Hem Çerkezköy’ün mimarisini değiştireceğiz hem de yalıtım yaparak insanların bütçesine katkı sağlayacağız” dedi. Güçlü şehir projesi ile ilgili de bilgi veren Önsel “Depreme hazırlık konusunda Büyük Marmara Depreminden sonra 15 yıldır hiçbir önlem alınmadı. Çerkezköy’deki tüm binaların deprem etüdünü yapacağız. Can kayıplarını azaltmak adına güçlü şehir projesini hayata geçireceğiz” dedi. Koray Önsel’in konuşmasının ardından meclis üyesi adayları kendilerini tanıtarak seçimlerde destek istedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10