Seçim bürosu törenle açıldı

Ak Parti Muratlı Belediye Başkan Adayı Ahmet Türkoğlu'nun seçim bürosu AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel'in de katılımıyla açıldı.

Muratlı 3.03.2014 10:44:00 0
Seçim bürosu törenle açıldı

HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

Muratlı'ya hizmet etmek için yola çıktıklarını ifade eden AK Parti Muratlı Belediye Başkan Adayı Ahmet Türkoğlu, tüm Muratlılıların desteğini beklediklerini ifade etti. Türkoğlu; "Bugüne kadar hükümetimizin sayesinde gelen hizmet, inşallah Muratlı Belediyesi'ni aldıktan sonra belediye hizmetleri olarak size gelecek. Biliyorsunuz ki, diğer partilerdeki siyasiler bazı değerler üstünden siyaset yapmaktadırlar. Bugüne kadar hiç bir iş yapmadıkları gibi bu değerleri de bize farklı anlattılar. İlçemizde Atatürk Evi var, onu dahi bizim hükümetimiz, bizim vekillerimiz yaptı. Orayı tekrar restore ederek hizmetinize açtı. Biz iş yapmaya geliyoruz, bazı değerler üzerinden siyaset yapmaya değil. Muratlı'da hastanemiz bile yoktu. 2005 yılında şimdiki il başkanımız Ahmet Kambur, o dönem milletvekiliydi. Onun girişimleriyle Muratlı'ya hastane kazandırıldı. Şimdi de kendisi ilçemize 50 yataklı ek bina yaptırmak için çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah yakın zamanda onu da kazandıracağız" dedi.

 

"MURATLI'YA AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN RAHMETİ YAĞACAK"

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel de, "Rahmetin ve bereketin arttığı bugünkü gibi inşallah 28 gün sonra Muratlı'ya hizmetleri ile AK Parti belediyeciliğinin de rahmeti yağacak. 30 Mart 2014 günü inşallah CHP zulmünden Muratlı'yı kurtaracağız. Muratlı'da belediyecilik anlamında hiçbir şey yok. İnanın bizlerin köylerde gerçekleştirmiş olduğu klasik hizmetler bile yok. Kanazilasyonumuz yok, parke taşı yok, doğru dürüst asfalt yolumuz yok. İnşallah 30 Mart her şeyin var olacağı, hizmet aşkıyla yola çıkmış kadroların size hizmetkar olacağı gün olacak. 30 Mart'ı çok önemsiyoruz. Herkesi sandık başına bekliyoruz. İnşallah Muratlı'nın makus talihini hep beraber değiştirelim. Muratlı'da da AK Parti belediyeciliği, Tekirdağ'da da AK Parti belediyeciliği diyoruz" dedi. Kurdele kesiminin ardından misafirlere kuru pasta ve kola ikram edildi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10