Şahin bukez de muhtarlığa aday

Ocak ayında yapılan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı yarışında mevcut Başkan Yaşar Kuş ile yarışan ve seçimi 66 oyla kaybeden Recep Şahin, yerel seçimlere günl

Çerkezköy 6.03.2014 17:03:00 0
Şahin bukez de muhtarlığa aday

HİZMET İÇİN ADAYIM

Çerkezköy’de doğan ve 44 yıldır Çerkezköy’de yaşayan üç çocuk babası Recep Şahin “15 yıldır Çerkezköy otogarında Kalebirlik firmasında insan ilişkilerinde çalışmaktayım. İnsan, ahlak ve hizmet merkezli yönetim anlayışımızla muhtarlığın ne kadar kutsal ve özveri isteyen bir görev olduğu bilincini ön planda tutarak Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinlerine hizmet edebilmek için bu göreve talip oldum” diye konuştu. Bu görevin birlik, beraberlik ve yardımlaşma sorunlarına çözüm üretme odaklı işleyişi sürecini yürütebilmek için Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinlerinden destek isteyen Şahin “Muhtarlık sadece vatandaşların evrak düzenletebileceği bir kurum değil, mahalle sakinlerinin ve tüm yardıma muhtaç vatandaşlarımızın sorunlarının çözümlenebilmesi için çalışmaların yürütüldüğü bir çözüm merkezidir. Bizler hakkın, eşitliğin, güler yüzlü ve hoşgörülü davranışlarının hizmet ile birleştirildiği projelerimizi hayata geçirebilmek için tüm imkanlarımızı beş yıl boyunca kullanarak daha nezih ve insani şartlarda yaşanabilir bir mahalle için çalışmaya hazırız” dedi.

 

PROJELERİNİ DE AÇIKLADI

Projeleri ile ilgili de bilgiler veren Şahin mahallenin birlik ve bütünlüğünü sağlayarak insan ve komşuluk ilişkilerini güçlendirecek projelerle sosyal hayatı düzenleyeceklerini belirtti. Gençleri bir araya getirerek spor müsabakaları, halı saha, futbol şöleni gibi sportif faaliyetlerle gelişmelerini destekleyeceklerini belirten Şahin “Yardımlaşma konusunda yardım verilerek ihtiyaç sahiplerinin en doğru ve objektif şekilde tespit edilip ilgili kurumlarının yardımlarının ailelerine ulaşmasını sağlayarak sosyal sorumluluk bilincini yerine getireceğiz. Mahalle sakinlerimizin yaşamsal mağduriyetlerinin doğru zaman ve doğru yerde yetkili kurumlarca giderilmesi için çalışacağız. Muhtar ve azalar ile hızlı bir şekilde iletişimi sağlamak için kurulacak olan internet sitemizle öneri, şikayet ve isteklerinizin en kısa sürede yerine getirilmesi için çalışmaya varız” dedi.

 

HEDEF VARILMAK İÇİNDİR

Şahin, mahalle sakinlerinden destek beklediklerini ifade ederek “Güvenilir ve dinamik kadromuzla bu yolda var gücümüzle çalışmak için mahalle sakinlerinin desteğini bekliyoruz. Hedefler varılmak içindir. Bu hedeflere varabilmekte doğru yolda, emin adımlarla iyi bir ekiple yürümek ve başarmaktır. Hiçbir başarı tesadüf değil, azimle çalışmanın ürünüdür. Her başarı hikayesinin arkasında görünmez kahramanları vardır. Bizim kahramanlarımız da sizler olun” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10