CHP'den kadınlara sinema jesti

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte hayatları boyunca sinemaya gitmeyen 150 kadın ilk kez sinemaya giderek film imkanı buldu.

Çerkezköy 9.03.2014 17:02:00 0
CHP

EYVAH EYVAH 3’Ü İZLEDİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay ve Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte kadınlara yönelik sinema etkinliği düzenlendi. Yaklaşık 150 kadın “Eyvah Eyvah 3” filmini izledi. Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan adayı Vahap Akay’da kadınlarla birlikte filmi izledi. Kadınların hayatın her alanında var olmaya çalıştığını söyleyen CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan “Bu etkinliği düzenleyerek kadınların bir günü eğlenerek geçirmesini sağlamayı amaçladık. Hayatları boyunca ilk kez sinemaya giden kadınlar keyifli dakikalar geçirdi” dedi.

 

KADINLAR BİZİM BAŞ TACIMIZDIR

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay da “Kadınlar bizim baş tacımızdır. Bu vesileyle sizlerin kadınlar gününü kutluyorum. Önümüzdeki yıllarda daha geniş kapsamlı etkinliklerde bir araya gelebilmeyi diliyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10