Saadet Partisi başkan adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, 30 Mart Yerel Seçimlerine katılacak başkan adayları için Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu'nda tanıtım toplantısı düzenledi.

Tekirdağ 11.03.2014 11:05:00 0
Saadet Partisi başkan adaylarını tanıttı

BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ VERDİK

Programda konuşan İl Başkanı Kemal Sürat, açılış konuşması yaparak hedefleri hakkında bilgi verdi. İlçe belediye başkan adayları adına Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Feti Pehlivan, söz aldı. Ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arslan Ateş, kürsüye çıkarak projelerini ve hedeflerini anlattı. Arslan Ateş, belediyeciliğin en güzel örneklerini verdiklerini belirterek “Bundan tam yirmi yıl önce, yine Mart ayında... Yerel yönetimlerde yaşanan sıkıntılar öyle bir safhaya gelmişti ki! Hizmet almak şöyle dursun, mekanizma sorun üretmeye başlamış, asgari ihtiyaçları bile karşılayamayacak duruma gelmişti. Öyle bir zamanda! İnsanı merkeze alan, medeniyet değerlerimize uygun mimari anlayış ile Fatih Sultan Mehmet’in dediği gibi ‘İnsanı mamur, beldeyi imar’ eden yönetim anlayışı ile tarihe not düşecek, belediyecilikte devrim oluşturabilecek önemli işler yapılmıştı. Konya’da İstanbul’da Kemalpaşa’da ve birçok yerde belediyeciliğin en güzel örnekleri verilmişti. Sosyal solitika kavramı Türkiye’de tartışılırken bunu yerel yönetimlerde uygulamaya koyan yine Milli Görüşçü belediyeler olmuştu” dedi.

 

 

 

 

TEKİRDAĞ’I AYAĞA KALDIRMAK İSTİYORUZ

Ateş, Tekirdağ’ı ayağa kaldırmak için bir fırsat beklediklerini dile getiren Ateş, “Bize bir fırsat verin. Bir beş yılı bize verin, başkanlığımızdan, siyasetimizden memnun kalmazsanız bırakın bize oy vermeyi, seçimlere bile sokmayın! İddia ediyoruz, seçim beyannamemizi açıkladık, Tekirdağ Sözleşmemizi imzaladık ve basın mensuplarımıza, 30 Mart’tan sonra bize hatırlatsınlar diye verdik.” diyerek “Gelecek beş yıl sizin için gelecek. Oy verme işlemi bir beş dakika sürecek ama sizi beş yıl yönetecek olanlara Büyükşehir’i teslim edeceksiniz. Bir seçim yapmak lazım. Dürüst, güvenilir, çalışkan insanlara bir fırsat vermek lazım” dedi.

 

İŞTE ADAYLAR

Saadet Partisi Başkan Adayları şöyle; "Büyükşehir Arslan Ateş, Süleymanpaşa Feti Pehlivan, Çorlu Basri Ekrem, Çerkezköy Erol Kaya, Kapaklı Hasan Karakoç, Ergene Hakan Genç, Saray Halil Gören, M. Ereğlisi Hamit Puhaloğlu, Malkara Erdoğan Akar, Şarköy Zeki Aydın, Muratlı Recep Yavuz, Hayrabolu Necip Arslan".

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10