Korkmaz "Bu futbol ile nasıl lider olmuşlar"

Hafta sonunda ligin 21.hafta karşılaşmasında evinde lider Edirnespor Gençlik karşısında müthiş bir futbol ortaya koymasına rağmen son dakikalarda kalesinde şansız bir gol görerek haftayı puansız kapatan ?

11.03.2014 19:58:00 0
Korkmaz

Çerkezköy Haber- Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz düzenlediği basın toplantısında Edirnespor Gençlik Kulübü yenilgisini değerlendirdi.

 

“POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK”

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz önceki gün düzenlediği basın toplantısı ile hafta sonu oynanan Edirne Gençlikspor karşılaşmasını değerlendirdi. Kulüp binasında saat 11.00’da düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Korkmaz, “Geçen hafta talihsiz bir Tekirdağspor yenilgisi aldık. Karşılaşmada 2-0 üstün duruma geçmemize rağmen kalan dakikalarda kalemizde dört gol görerek mağlubiyet ile ayrıldık. Lider Edirnespor Gençlik maçı bizim için büyük bir öneme sahipti. Hem Edirne’nin namağlup olması hem de son haftalara rahat girmemiz açısından puan yada puanlar için sahaya çıktık. Maça oldukça iyi başladık ve özellikle Şafak ve Serkan ile ciddi pozisyonlara girdik. İlk yarı rüzgara karşı oynamamıza rağmen daha çok atak olan taraf bizdik. Maalesef elimizden gelen pozisyonları değerlendiremediğimiz için gol bulamadık ve ilk yarı golsüz beraber tamamlandı” dedi.

 

 

 

 

“RAKİP TEK ATAKTA GOLÜ BULDU”

Korkmaz “ Karşılaşmanın ikinci devresi de başa baş geçti. Edirne Gençlikspor takımının ciddi bir pozisyonu olmadı. Yine Serkan ile özellikle ceza sahası içinde çektiği şutu kaleci İlkay mükemmel bir şekilde çıkardı. Daha sonra ise Şafak topla ceza alanına girerek yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. 89.dakikada Edirne’nin maç boyunca yapmış olduğu tek atakta sağ tarafta ceza saha içine atılan top Turgut’un önünde kaldı. Turgut’ta topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Sonrasında beraberlik için mücadele verdik. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Serkan ceza sahası içinde defansın hatasının ardından tola buluştu ve boş pozisyonda topu kalecinin üzerine gönderdi. Edirne Gençlikspor takımı nasıl namağlup, nasıl para harcamış ve nasıl kimseye yenilmemiş hayretler içinde kaldık. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirsek en az 3-4 gol atardık. Edirne Gençlikspor takımı da maçın başından sonuna kadar beraberlik için elinden geleni yaptı. Bu zamana kadar şansa bala gelmişler. Son dakika golünü attılar ve 3 puanı alıp gittiler” dedi.

 

“ÖNEMLİ BİR PUAN KAYBETTİK”

Takımın iyi bir futbol ortaya koyduğunu ifade eden Korkmaz “ Sahadan mağlup ayrılmamıza rağmen karşılaşmanın hakem triosu maçı çok güzel yönetti. Bugüne kadar ne çektiysek hakemlerden çektik. Bu maçta oldukça iyi ve tarafsız bir maç yönettiler. Kendilerini kutluyorum. Bizim altımızdaki rakiplerde bu hafta puan aldılar. Yalova ile aramızdaki fark 5’e düştü. Ligin bitmesine 5 hafta kalmasına rağmen henüz daha rahat değiliz. Yalova fikstür olarak bizden daha avantajlı durumdadır. İnşallah önümüzdeki maçlarda yeterli puanı toplayarak ligi son ikinin üzerinde tamamlamalıyız. Haftaya Halide Edip Adıvarspor deplasmana gideceğiz. Bu zorlu deplasmanda da puan yada puanlarla dönmek istiyoruz. Rakiplerimizin de puan kaybetmesini de bekleyeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

“ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ”

Kendi evlerinde ki iki maçlık seyircisiz cezasının sona erdiğini kaydeden Korkmaz

Bir sonraki hafta bizim için önemli bir karşılaşma olan Lüleburgazspor maçını ise seyircili oynayacağız. Bu maçın seyircisiz olmasına rağmen 90 dakika boyunca bizleri saha dışından destekleyen taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Soğuk havaya rağmen bizleri yalnız bırakmadılar. Sonuçta karşımızda ki rakip 10 kat fazla bir bütçeden oluşan bir rakip ama gene de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Haber/ Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10