Kaymakam Kubilay: Kurslarımız tekstil sektörüne destek olacak

Metin Kubilay'ın başkanlık ettiği toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Halk Eğitim Müdür Vekili Necmi Akman, Türk Tekstil Vakfı METEM Müdürü Tuğrul Selimoğlu ve TÃ

Çerkezköy 13.03.2014 15:44:00 0
Kaymakam Kubilay: Kurslarımız  tekstil sektörüne destek olacak

KAYMAKAMLIĞIMIZIN TAKİBİNDE KURSLAR DÜZENLENECEK

Toplantının amacının tekstil sektörüne destek olduğunu söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, “Firmalar nitelikli eleman talep etmektedir. Bu kapsamda tekstil sektörüne destek olmak için Kaymakamlığımızın takibinde kurslar düzenlenecektir. Özel sektörle işbirliği içinde ciddi çalışma yapılarak talepleri karşılamayı amaçlıyoruz. Bu amaçla Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’be, 13 özel sektör firması ile işbirliğini içeren 75 adet kurs programı teklifi sunuldu” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK DUYGULARINI GÜÇLENDİRECEK

Başlattıkları Halk Eğitim Kampanyası çerçevesinde açılan kursların “devlet-vatandaş” işbirliğinin güzel bir örneği olduğunu vurgulayan Metin Kubilay, amaçlarının vatandaşa bilgi ve beceri kazandırarak onları istihdam konusunda avantajlı konuma getirmek olduğunu söyledi. Kaymakam Kubilay, Devlet ve Vatandaş arasında bir nevi köprü görevi gören bu kursların birlik ve beraberlik duygularını daha da güçlendirdiğini, bunun yanı sırasosyal hayatı da canlandırdığını ifade ederek toplantıya son verdi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10