Veliköy'de fabrika yangını

Veliköy'de Cuma akşamı saat 21.00'da İzmak İzelasyon Yalıtım ve Ambalaj A.Ş Tesisi adlı fabrikada iddiaya göre makinenin alev alması ile çıkan yangında 2 kişi yaralandı. Yaralılar 112 ekiplerince

Çerkezköy 16.03.2014 17:22:00 0
Veliköy

YANGIN KISA SÜREDE BÜTÜN FABRİKAYI SARDI

Fabrika işçileri tarafından haber verilen yangına yakın ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olayda bir itfaiye ve bir işçi hafif yaralandı. Olay yerinde can kayıbının olmaması çevredekilere rahat bir nefes aldırdı. Yangını haber alan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz da olay yerine gelerek bilgi aldı.Fabrikanın arka tarafında bulunan LPG tankının patlamasını önlemek için itfaiye ekipleri 4 saat boyunca soğutma çalışması yaptı.

 

 

 

 

YAKLAŞIK 4 SAAT MÜDAHALE EDİLEMEDİ

Fabrika içerisindeki izalasyon malzemelerin su ile teması yangını daha çok alevleyeceği için yangına yaklaşık 4 saat müdahale edilemedi. Dört saatin ardından olay yerinde bulunan Çerkezköy, Kızılpınar, Veliköy, Karaağaç, Saray, Velimeşe ve İstanbul Büyükşehir Belediye İtfaiye ekipleri yangına müdahle etti. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10